Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адријана Лима се поново нашла на мети КРИТИКА због свог изгледа: Прошетала црвеним тепихом у ХАЉИНИ која се многима није свидела (ФОТО)

Адријана Лима се појавила на Филмском фестивалу у Венецији у необичној хаљини

1693734693_profimedia-0802426795.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Адријана Лима се већ неко време суочава са критикама на рачун свог изгледа. Након трећег порођаја, она се знатно угојила што је променило њен лично опис. 

ОД тада се суочава са негативним коментарима који су поново почели да се нижу након њеног појављивања на Филмском фестивалу у Венецији.

Носила је хаљину у златној нијанси која је на себи имала шљокице. Оно што су многи приметили је да овај крој њој тренутно не стоји и да истиче све недостатке које има. Од накита је носила црвену огрлицу и минђуше које су у истој нијанси.

 

Коментари су се ређали један за другим.

"Каква је ово синтетика?", "Хаљина изгледа стварно јефтино", "Шта се догодило са њом, зашто овако изгледа", "Стално причају да се угојила, али она нема вишак килограма, већ нешто није у реду са њеним лицем", "Нису лепе ни она ни хаљина", "Буквално не препознајем Адријану Лиму", "Ово је тако неуспео покушај пластичне операције", "Да, другачије изгледа, али је и даље прелепа жена", само су неке од опаски.

Фото: Профимедиа

Адријана је једном приликом прокоментарисала свој изглед и објаснила како јој није лако да се после 40-е године врати на килажу коју је имала пре порођаја.

- Борим се са тим да прихватим како моје тело сада изгледа. Сваког дана морам да подсећам себе: "Слушај, прихвати ко си. Прихвати своје тело". Моје тело је тело у транзицији јер сам добила бебу. Дакле, управо сам донела нови живот на свет. То је велики благослов. Свако тело има другачију реакцију на трудноћу и период после трудноће. Тако да морам да вежбам сваки дан, морам да практикујем и прихватање промена. Сваки дан се борим са тим. Сваки дан морам да подсећам себе да сам само човек. Ту и тамо имам неке несигурности. Исто тако, сваки дан учим нове ствари. С годинама, ваше тело не реагује исто као и пре. Али, то је у реду. Учим", рекла је она у априлу за магазин "Пеопле".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas