Oglas
· · Komentari: 0

Adrijana Lima se ponovo našla na meti KRITIKA zbog svog izgleda: Prošetala crvenim tepihom u HALJINI koja se mnogima nije svidela (FOTO)

Adrijana Lima se pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji u neobičnoj haljini

1693734693_profimedia-0802426795.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Adrijana Lima se već neko vreme suočava sa kritikama na račun svog izgleda. Nakon trećeg porođaja, ona se znatno ugojila što je promenilo njen lično opis. 

OD tada se suočava sa negativnim komentarima koji su ponovo počeli da se nižu nakon njenog pojavljivanja na Filmskom festivalu u Veneciji.

Nosila je haljinu u zlatnoj nijansi koja je na sebi imala šljokice. Ono što su mnogi primetili je da ovaj kroj njoj trenutno ne stoji i da ističe sve nedostatke koje ima. Od nakita je nosila crvenu ogrlicu i minđuše koje su u istoj nijansi.

 

Komentari su se ređali jedan za drugim.

"Kakva je ovo sintetika?", "Haljina izgleda stvarno jeftino", "Šta se dogodilo sa njom, zašto ovako izgleda", "Stalno pričaju da se ugojila, ali ona nema višak kilograma, već nešto nije u redu sa njenim licem", "Nisu lepe ni ona ni haljina", "Bukvalno ne prepoznajem Adrijanu Limu", "Ovo je tako neuspeo pokušaj plastične operacije", "Da, drugačije izgleda, ali je i dalje prelepa žena", samo su neke od opaski.

Foto: Profimedia

Adrijana je jednom prilikom prokomentarisala svoj izgled i objasnila kako joj nije lako da se posle 40-e godine vrati na kilažu koju je imala pre porođaja.

- Borim se sa tim da prihvatim kako moje telo sada izgleda. Svakog dana moram da podsećam sebe: "Slušaj, prihvati ko si. Prihvati svoje telo". Moje telo je telo u tranziciji jer sam dobila bebu. Dakle, upravo sam donela novi život na svet. To je veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju na trudnoću i period posle trudnoće. Tako da moram da vežbam svaki dan, moram da praktikujem i prihvatanje promena. Svaki dan se borim sa tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Tu i tamo imam neke nesigurnosti. Isto tako, svaki dan učim nove stvari. S godinama, vaše telo ne reaguje isto kao i pre. Ali, to je u redu. Učim", rekla je ona u aprilu za magazin "People".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas