· · Коментари: 0
СУПЕРМОДЕЛ

ТОТАЛНО ДЕФОРМИСАНА! Била је НАЈЛЕПША жена света и зарађивала 10.000 долара дневно, а сада је НЕПРЕПОЗНАТЊИВА (ВИДЕО)

Линда Еванђелиста је важила за једну од најлепших жена света која је изјављивала да неће да изађе из кревета без 10.000 долара.

1632464636_LindaEvangelista.jpg
Фото: ЕПА

Супермодел Линда Евађелиста (56) остаће трајно деформисана због пластичних операција које је урадила како би продужила младост.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Била је модна икона 90-тих година прошлог века. Важила је за једну од пет најлепших жена света уз Синди Крафорд, Иман, Хелена Кристенсен и Наоми Кембел. Говорила је да неће да устане из кревета ако хонорар није 10.000 долара.

Шта се догодило Линди Евађелисти?

Годинама је била далеко од очију јавности, а онда је недавно је снимљена како потпуно непрепознатљива како хода улицом. Са озбиљним вишком килограма, отеченог лица и изобличеног изгледа Линда Еванђелиста је "осванула" на свим странама светских портала. Да ли се угојила? Да ли је болесна? Да ли је на терапији? Да ли је од хормона?

Линда Евађелиста је изобличена из језивог и бизарног разлога...

Линда Еванђелиста је на Инстаграму са својих 90.000 пратилаца поделила језиву причу о разлогу зашто данас изгледа непрепознатљиво.

Прочитајте још: Шок на додели Еми награда: Меган Маркл ИСМЕЈАНА и понижена!

Признала је пластичну операцију

Она је признала да је ишла на козметичку процедуру како би продужила младост и све је кренуло по злу. Линда Евађелиста ће тужити козметичку компанију која ју је потпуно изобличила.

Серија операција...
Линда је ишла на две нове процедуре како би ублажила штету коју јој је учинила прва интервенција, али сваки пут се дешавало све горе и горе.
Обећали су јој подмлађивање, али..

Реч је о компанији "Зелтиq" која је Линду Евађелисту подвргла козметичкој процедури "ЦоолСцулптинг" која није подстакла њене ћелије да се подмладе већ напротив. Линда је убрзано остарила и отекла. Манекенка је одлучила да проговори о томе шта јој се догодило.

Прочитајте још: Време је за ЏЕМПЕР, али испоштујте ТРИ правила да не би испали смешни(ФОТО)

Подршка манекенки
Хелена Кристенсен је пружила подршку колегини и написала је да је потребна велика храброст да би се открило тако нешто.

Тужиће компанију

- Одлучила сам да проговорим о томе шта ми се дешавало протеклих пет година. Разлог зашто сам комплетно изобличена је компанија "Зелтиq’" која ми је обећала подмлађивање. Моје масне ћелије су подстакли да комплетно деформишу које лице, а процедуре којима сам се подвргла биче су болне и неуспешне - рекла је Линда.

Линда је сада у тешкој депресији

Линда је развила Парадоксикал адиопс хиперплазију (ПАХ), која може да се опише као претерани раст масног ткива што је редак синдром који је директна последица козметичке интервенције.

- ПАХ није уништио само мој живот, већ ме је одвео у тешку депресију, дубоку туку и најнижу тачку непоштовања саме себе. Због тога ћу тужити компанију јер ћу тиме скинути љагу са мог имена. Уморна сам од оваквог живота - написала је она.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

- Желела бих да уздигнуте главе изађем из куће - закључила је Линда Еванђелсита.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.