Oglas
· · Komentari: 0
MANEKENKE

Sindi Kraford bez trunke šminke: Super-model izgleda kao sve žene u ŠESTOJ deceniji (VIDEO)

Sindi Kraford je počela da zbunjuje pratioce starim slikama iz mladosti.

1627629883_SIndi.PNG
Foto: Instagram/ screenshot cindycrawford
Oglas

Sindi Kraford (55) izgleda odlično, jer živi zdravim životom. Bivši super-model redovno vežba i pazi šta jede, pa je upravo zbog toga njen poslednji post izazvao muk i nevericu među pratiocima.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Sindi Kraford objavljuje stare slike i videa

U poslednjem videu koji je objavila videli smo njenu stranu ličnosti za koju nismo verovali da ćemo je ikada ponovo videti.

U videu nosi venčanicu, a bila je na vrhuncu.

Naime, Sindi Kraford je objavila video iz 80-tih godina kada je bila na vrhuncu karijere. Ona je tada snimila reklamu za japansko sportsko piće "Pocari Sweat" u kojem nosi venčanicu na jedno rame i sedi na ogromnom američkom orlu.

Sindi Kraford je proslavila reklama za Pepsi

Snimak je usporen i deluje kao da Sindi Kraford leti. Međutim, pravo pitanje je zašto je počela, može se reći redovno, da objavljuje stare slike. Nedavno je objavila i sliku u žutom kupaćem kostimu kada je imala dvadesetak godina.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta je smislila OSVETU: Uvrediće Megan Markl i princa Harija bez oduzimanja titula!

Video prati muzika i podseća na prvu reklamu koju je snimila za "Pepsi", a vinula ju je u vrh modelinga.

Sindi, ti si najbolji model ikada, ali zašto...

- Izgubljen u prevodu momenat. Ja kao beba na snimanju u Japanu - potpisala je Sindi Kraford.

Pratioci su, naravno, oduševljeni starim videom i komentarisali su da je "najbolji model ikada", ali mnogi su je zapitali zašto je počela da objavljuje slike kada je bila mlada, jer podjednako dobro izgleda i sada.

Selfi Sindi Kraford bez šminke

Sindi Kraford je pre nekoliko dana, sredinom jula, objavila selfi u kojem takođe nosi belu bluzu sa spuštenim jednim ramenom, što neodoljivo podseća na staru reklamu.

Pročitajte još: Bivši muž Dženifer Lopez, Mark Entoni, poručio šta misli o njenoj vezi sa Ben Aflekom

Međutim, mnoge je oduševila činjenica da na fotografiji Sindi Kraford nema ni trunku šminke, a kosa joj je puštena u kućnoj varijanti. Od nakita nosi samo srebrnu viseću minđušu.

Na slici se vide njene lešnik boje oči i smeđa kosa, ali i bore oko usana i očiju.

Pročitajte još: Kejt Midlton i Vilijam sve vreme šalju TAJNE poruke Megan Markl i Hariju (FOTO)

Sindi Kraford ima prelepu ćerku Kaju Gerber koja je, takođe, model. I sama Sindi i dalje radi, jer nedavno je ukrasila naslovnicu "Voga".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas