· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Шок на додели Еми награда: Меган Маркл ИСМЕЈАНА и понижена!

Црни комичар се нашалио на рачун Меган Маркл и исмевао принца Харија.

1632222925_KedrikMegan.jpg
Фото: ЕПА

Кедрик Забављач је током доделе Еми награда 2021. апсолутно увредио Меган маркл и принца Харија.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Водитељ се устремио на Меган Маркл

Водитељ и домаћин овогодишње 2021 Emmy Awards био је комичак Кедрик (57). Он је познат по црнохуморним шалама и у том смислу не бира кога ће да "ожеже". Ове године је одлучио да направи шалу на рачун војводе и војвоткиње од Сасекса.

Интервју са Опром је био права чајанка!

- Колико год Круна била велика, она бледи у поређењу са стварном монархијом - рекао је Кедрик, мислећи на Меган Маркл и принца Харија.

Шалио се на рачун Опре Винфри

Ова бомба је далеко одјекнула, а он није хтео да остане недоречен па је почео и да објашњава да мисли управо на млади пар који се из Лондона преселио у САД и дао интервју Опри Винфри.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

- Мислим на интервју Опре Винфри са Меган Маркл и прицом Харијем. Е, то је била права чајанка, зар није - питао је окупљене Кедрик Запабљач и побрао аплауз и смех.

Меган клади се на Харија!

Ни то му није било довољно, него је наставио:

- Меган треба да се клади на тог момка, јер се он брже одрекао краљљвског трона него што је Еди Марфи стигао у Америку - рекао је Кедрик мислећи на филм "Принц открива Америку".

Хари је брже стигао у Америку од Едија Марфија када је глумио принца!

Кедрик се нашалио и на рачун малог Арчија који је подучавао краљевску породицу плесу и исмевао притужбе Харија и Меган у њихово време као кључне чланове краљевске породице.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

Џош О Конор и други чланови глумачке екипе "Круна" су снимљени камером како изгледају посрамљено док се Кедрик шалио на рачун принца Харија.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.