Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРЕД ПИТ ДОНЕО СУД: Ево за која два мушкарца тврди да су највећи шмекери свих времена (ФОТО)

Њих двојица задовољавају све критеријуме лепоте Бред Пита

1695984889_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-realclooneey.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - реалцлоонееy
Oglas

Бред Пит својевремено је дао велики интервју за "Вогуе. У току разговора о томе како мушкарци треба да се негују, глумац се осврнуо и на то кога сматра најзгодњим мушкарцем на свету.

- Знате у свету глуме, јер је то мој посао којим се бавим сваки дан... мислим да је то Пол Њумен. Зато што је тако грациозно остарио. И према свим извештајима био је заиста посебно, талентовано, топло и искрено људско биће - рекао је Пит и додао:

 

- А ако би требало да именујем неког од људи који су још увек међу нама, па морам да истакнем Џоржда Клунија, јер зашто да не?

 

Бред Пит је додао и да његова тајна доброг изгледа није компликована - мало здраве хране и вежбања, али ништа опсесивно, рад на креативности, време са ближњима... Ипак, на финалу овогодишњег Вимблдона показао је лице које одговара 15-ак година млађем мушкарцу, па верујемо да су ту прсте умешале и естетске операције, а о томе смо разговарали и са нашим пластичним хирургом.

Бред је одговорио и на питање како види себе у будућности, а његов осврт на то је заправо важна животна лекција за све нас.

- Што сам старији, то више рамишљам о квалитету живота и трошењу времена, и сигурно ћу се посветити томе. Мислим да је након изолације многима било на уму то како проводе своје време, зашто су тако сатрвени, чему су посветили своје животе? И мислим да су породица и пријатељи на крају крајева све што је важно - рекао је он.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas