· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Да ли сте знали зашто Морган Фримен носи МИНЂУШЕ? Одговор има везе са СМРЋУ

Морган Фримен је амерички глумац, редитељ и наратор. Поред тога, он је и страствени морнар, те у вези са тим открио је у једном интервјуу зашто носи минђушу и како је то повезано.

1650889929_m.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Натионал Геограпхиц

Познат по свом препознатљивом дубоком гласу, Фримен је познат по својим различитим улогама у широком спектру филмских жанрова. Током своје каријере која је трајала више од пет деценија, добио је више признања, укључујући Оскара, Награду Удружења филмских глумаца и Златни глобус.

Прочитајте још: Обележио је једну еру телевизије на нашим просторима: Где је и шта ради данас ПИЛЕ Телешоп

У једном интервју за "Гардијан", причао је о својој љубави према мору и открио разлога ношења минђуша:

"Увек сам желео минђушу. То има везе са мојом везаношћу за море. Када сам имао око 35 година, раздвојили су ме од своје жене и она је рекла: „Пробушићу ти уво. Ја сам страствени морнар обојен у плавој води. Знате зашто су морнари носили златне минђуше? Довољно је новца да се сахранимо у страној земљи."

Фримен је такође објаснио како бити добар морнар: "Потребно је да будете храбри, да сте вољни да се суочите са морем и да преживите готово неиздрживе ситуације. Био сам у опасним олујама. Дође тренутак када помислите да можда нећете проћи, и у том тренутку се више се не плашите. То је такође тренутак када морате да кажете: „Суочићу се са овим демоном. Устаћу и урадићу оно што морам. Не само тако што ћу лежати и пустити да ме море запљусне, већ и тако што се борим против њега.”

Ношење минђуше се дакле практиковало само из разлога да где год да се задесите, у тој минђуши постоји довољно вредности да за њу купите ковчег и отплатите трошкове своје сахране. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.