· · Komentari: 0
POZNATI

Obeležio je jednu eru televizije na našim prostorima: Gde je i šta radi danas PILE Telešop

Nekadašnje TV lice Zoran Radojković, kog su svi znali pod imenom Pile Telešop, uveseljavao je naciju duhovitom emisijom u kojoj se bavio TV prodajom besmislenih proizvoda

1650885217_Screenshot_7.jpg
Photo:Printscreen/instagram/zoranpile

On je za kratko vreme privukao mnogo pažnje publike i postao jedan od omiljenih voditelja, a poznato je da je bio i novinar, kao i da je učestvovao u prvoj sezoni rijalitija "Farma".

Međutim, posle toga svega shvatio je da je vreme za novi početak, pa se s porodicom preselio u Beč.

- Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodici odlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom - rekao je Pile pre nekoliko godina za medije.

 On je priznao da mu nije bilo lako dok se nije privikao na život u tuđini, ali to nije dugo trajalo.

- Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene nabolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre — rekao je tada voditelj.

Ipak, želja o povratku ispunila mu se brže nego što je mislio: kako je pre tri godine otkrio, njegova ćerka Sara je upisala fakultet u Srbiji, pa joj se on pridružio u rodnoj zemlji.

- Ja sam jedna od retkih budala koja je rešila da se vrati u domovinu. Presudila je moja mlađa ćerka koja je upisala glumu, a ja sam došao jer ne može da bude sama. Treba nešto da skuvam, da operem veš, malo da budem majka. U Beču su ostale supruga Ana i starija ćerka Jana, a mi smo ovde - ispričao je tada Pile.

PROČITAJTE JOŠ:  Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Pile je tada počeo da snima i svoj YouTube serijal u kom predstavlja našu zemlju i njene lepote, a ubrzo potom je u Beču započeo snimanje emisije u kojoj ima čast da ugosti istaknute goste.

Kako je rekao prilikom boravka u Srbiji, odlično se snalazi u kuhinji i pazi da se njegova ćerka hrani kvalitetno dok on brine o njoj.

- Ozbiljno kuvam. Moja Sara je po ceo dan na fakultetu i onda mora da ponese hranu na fakultet. Kod nas je blam da nosiš kutiju sa hranom u školu ili na fakultet, međutim ona je donela iz Beča taj običaj, gde roditelji spreme šta da se ponese. Tamo se pazi šta deca jedu i oni su štedljiv narod - objasnio je on.

 Pile ističe da je zadržao običaj da zasmejava sve oko sebe, ali priznaje da njegove dame nisu baš uvek oduševljene.

-  Često zasmejavam ćerke, ali od kada su starije, kažu mi da smaram i da su mi fore dosadne i stare. Nasmejem ja njih, ali sam im i dosadio jer umem da budem naporan. Svi ti humoristi koji žele da nasmeju i usreće druge su ponekad malo i depresivni. Suprugu takođe znam često da zasmejem, naravno dešava se i da se svađamo, ne znam je l‘ to jeres što sam rekao. Ali jedini čovek koji može ozbiljno da je zasmeje sam ja, ipak smo 23 godine u braku. Skoro mi je rekla da me voli ko brata od strica, stalno se tako šalimo - rekao je Pile.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.