Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕКСИПИЛ

"ДРАМАТИЧНО, АЛИ ЛЕПО": Кетрин Зита се у шестој деценији разголитила и побрала похвале! (ФОТО)

Кетрин Зита Џонс одисала је секси софистицираношћу док је позирала купаћем костиму за селфи на Инстаграму.

1640945622_pjimage--90-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чикашка глумица, 52, одушевила је фанове у црном бикинију, који се везује око врата, у стилу арт декоа, испружена на пешкиру.

Опуштена варијанта

Топ за купање има златни обруб и показао је њену фигуру доведену до савршенства. Мама двоје деце Кетрин оставила је смеђе увојке косе у лабавом, дивљем стилу преко беле тканине и минимализовала шминку, додајући мрљу тамне сенке око очију.

Написала је у натпису: „Сунце је изашло☀🌞☀🌞“, у наговештају да су она и супруг Мајкл Даглас можда у својој викендици у Шпанији.

Један обожавалац је брзо приметио: „Надам се да ћете се добро проводити где год да сте са својом породицом: опустите се, уживајте и забавите… срећни празници, Кет!“ Други је додао: „Вау. Дивно! 😍“, што је потврдио и наредни коментар: „Изгледаш дивно 😍😍😍😍😍.“ Један од пратилаца је објавио: "Драматично, али лепо."

Прочитајте још: ХТЕЛА ДА МУ РОДИ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Немања је био прва љубав Јелене Карлеуше (ФОТО)

Упркос објављивању искрених слика на друштвеним мрежама, Кетрин Зита рекла је за Сиднеи Морнинг Хералд како и она пати од несигурности. Рекла је: „Постоји самопоуздање које сам понекад морала да покажем када ходам црвеним тепихом. Имам своју несигурност као и свака друга жена, али како сам старила, постала сам много сигурнија у начин на који изгледам."

Инстаграм живот

Кетрин редовно дели свој живот са фановима на Инстаграму. Она је узбудила обожаваоце када је открила своју седу косу док се у трену ослободила шминке.

У међувремену, у априлу, звезда је објавила запањујући снимак своје ћерке Керис за њен 18. рођендан. Снимила је ћеркин профил док је тинејџерка позирала у купаћем костиму са цветовима. У то време, Кетрин је такође објавила снимак како држи Керис када је била дете, као и снимак екрана слатке размене текстуалних порука између маме и ћерке. У објави је написала: „Срећан 18. рођендан Керис Зета! Ти си све, и све си ти. Хвала ти на радости коју ми доносиш. Јутрос у 5 сати, послала си ми поруку да ми се захвалиш, што сам те родила. Таква си жена. Љубазна."

Кетрин и њен супруг глумац Мајкл Даглас (77) венчали су се 2000. и такође имају сина Дилана Мајкла (21). Говорећи о глумачким сновима своје деце, Кетрин је раније рекла: „Пут који сам имала као глумац је био изванредан. Тако да могу само да их охрабрим да раде оно што воле. Обоје су изузетно бистри и обоје студирају историју и политику. И сав свој мозак добијају од мене.“

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas