Oglas
· · Komentari: 0
SEKSIPIL

"DRAMATIČNO, ALI LEPO": Ketrin Zita se u šestoj deceniji razgolitila i pobrala pohvale! (FOTO)

Ketrin Zita Džons odisala je seksi sofisticiranošću dok je pozirala kupaćem kostimu za selfi na Instagramu.

1640945622_pjimage--90-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čikaška glumica, 52, oduševila je fanove u crnom bikiniju, koji se vezuje oko vrata, u stilu art dekoa, ispružena na peškiru.

Opuštena varijanta

Top za kupanje ima zlatni obrub i pokazao je njenu figuru dovedenu do savršenstva. Mama dvoje dece Ketrin ostavila je smeđe uvojke kose u labavom, divljem stilu preko bele tkanine i minimalizovala šminku, dodajući mrlju tamne senke oko očiju.

Napisala je u natpisu: „Sunce je izašlo☀🌞☀🌞“, u nagoveštaju da su ona i suprug Majkl Daglas možda u svojoj vikendici u Španiji.

Jedan obožavalac je brzo primetio: „Nadam se da ćete se dobro provoditi gde god da ste sa svojom porodicom: opustite se, uživajte i zabavite… srećni praznici, Ket!“ Drugi je dodao: „Vau. Divno! 😍“, što je potvrdio i naredni komentar: „Izgledaš divno 😍😍😍😍😍.“ Jedan od pratilaca je objavio: "Dramatično, ali lepo."

Pročitajte još: HTELA DA MU RODI PETORO DECE: Nemanja je bio prva ljubav Jelene Karleuše (FOTO)

Uprkos objavljivanju iskrenih slika na društvenim mrežama, Ketrin Zita rekla je za Sidnei Morning Herald kako i ona pati od nesigurnosti. Rekla je: „Postoji samopouzdanje koje sam ponekad morala da pokažem kada hodam crvenim tepihom. Imam svoju nesigurnost kao i svaka druga žena, ali kako sam starila, postala sam mnogo sigurnija u način na koji izgledam."

Instagram život

Ketrin redovno deli svoj život sa fanovima na Instagramu. Ona je uzbudila obožavaoce kada je otkrila svoju sedu kosu dok se u trenu oslobodila šminke.

U međuvremenu, u aprilu, zvezda je objavila zapanjujući snimak svoje ćerke Keris za njen 18. rođendan. Snimila je ćerkin profil dok je tinejdžerka pozirala u kupaćem kostimu sa cvetovima. U to vreme, Ketrin je takođe objavila snimak kako drži Keris kada je bila dete, kao i snimak ekrana slatke razmene tekstualnih poruka između mame i ćerke. U objavi je napisala: „Srećan 18. rođendan Keris Zeta! Ti si sve, i sve si ti. Hvala ti na radosti koju mi donosiš. Jutros u 5 sati, poslala si mi poruku da mi se zahvališ, što sam te rodila. Takva si žena. LJubazna."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PROMIPOOL (@promipool)

Ketrin i njen suprug glumac Majkl Daglas (77) venčali su se 2000. i takođe imaju sina Dilana Majkla (21). Govoreći o glumačkim snovima svoje dece, Ketrin je ranije rekla: „Put koji sam imala kao glumac je bio izvanredan. Tako da mogu samo da ih ohrabrim da rade ono što vole. Oboje su izuzetno bistri i oboje studiraju istoriju i politiku. I sav svoj mozak dobijaju od mene.“

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas