· · Коментари: 0

Француска звезда одржала концерт у Београду: Барбара Прави поносно истицала своје српско порекло (ФОТО)

Певачица је током целог концерта причала на српском

1656571233_barbara_pravi_28062022_0028.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Шира јавност је Барбару упознала прошле године на такмичењу за песму Евровизије. Тада је освојила друго место и привукла много пажње на свој таленат и певање. Њено право име је Барбара Пјевић, а иако је рођена у Паризу, она се труди да што боље прича српски и да не заборави своје корене.

Прочитајте још: Девојка му пакује ствари? Интересантна преписка Милоша Биковића и Иване Малић (ФОТО)

- Не умем довољно да вам дочарам речима колико сам пресрећна што сам у Србији. Трудим се да мало потиснем своје емоције, али знајте да сам веома узбуђена - рекла је Барбара.

Емоције су биле веома јаке, а моменат који је растужио и оне каменог срца је био када је Барбара отпевала песму "Деда". Након песме, она га је дочекала у сузама и уследио је дуг загрљај. 

 -Моја унука често пева ову песму "Деда", јер се можда боји да ћу да је заборавим. Зато ме стално подсећа и дозива ме "Деда, деда" - казао је, а публика се након ових речи разнежила, пише "Курир".

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - бабправи

Она је током целог концерта говорила "хвала лупо", а ову симпатичну грешку је исправила на крају. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.