Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хаљина за све прилике: Нина Бадрић у отменом и сензуалном издању, ову хаљину морате имати у ормару (ФОТО)

Погледајте због чега нина важи за жену од стила

1658323770_nina_badric_galerija_19072022_0022.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Позната певачица Нина Бадрић важи за праву даму. Она је недавно прославила рођендан, а својим понашањем, ставом, стилом и изгледом показала је да су године само број.

Њене модне комбинације овог лета привукле су доста пажње, а ретко ко за њих може да каже да му се не свиђају. Певачица ових дана борави у Ријеци где ужива на заслуженом одмору. Она је јуче изашла у предивној плавој хаљини. 

Овај модел је идеалан за двевне варијанте, ако кренете у шетњу или на ручак, а такође савршено одговара вечерњим изласцима. Уколико желите да одате утисак праве даме, да изгледате отмено и сензуално она је прави избор за вас.

 

Прочитајте још: ИДУ ЗАЈЕДНО НА ЛЕТОВАЊЕ: Ово је разлог због ког ће ЛУКАС и Соња одмор провести заједно

Боја хаљине је јако интересантна. Ова нијанса плаве се не виђа често, а веома је лепа. У питању је такозвана нијанса "париско плаве" боје. Дужина је до испод колена, има једну широку бретелу и припијена је уз тело. Модел открива рамена, а на једном рамену има дебелу бретелу. Напред има машну која чини да хаљина буде јединствена и другачија. Иако је на први поглед модел савршен за летња славља, певачица нам је показала да је он и те како уклопив у свакодневни летњи стил. 

 

Укомбиновала ју је уз беж сандале, а стајлинг је употпунила наочарима за сунце које савршено одговарају њеном облику лица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas