Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Холивудски гламур синоћ у Београду: Јована Стојиљковић прошетала црвеним тепихом у савршено кројеном оделу (ФОТО)

Јована Стојиљкоивћ и Горан Богдан пар су о коме се прича

1668067156_vera_premijera_09112022_0207.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Јована Стојиљковић била је слика и прилика холивудског гламура синоћ у Београду. Јована је корачала црвеним тепихом са партнером, такође глумцем, Гораном Богданом, на премијери филма у коме има главну улогу.

Све очи биле су упрте у глумицу која је се за овако важну и лепу прилику одлучила за елегантно, црно одело, опточено шљокицама. Одела су ове сезоне водећи модни тренд. Јована је одабрала оно које спаја неколико трендова у једном. Панталоне су звонасте, а крој сакоа прати линију тела што је на најлепши начин истакло фигуру лепе глумице.

Прочитајте још: Богдана Ражнатовић изгледа боље него икад: Кожна хаљина и ВИСОКЕ штикле - многе ТРУДНИЦЕ се не би усудиле да понесу овакав стајлинг (ФОТО)

Фото: Ата Имагес

Уз овако сјајан стајлинг "холивудски таласи" су савршено решење за фризуру, а црвени кармин само је додао ноту гламура.

Пред Јоване све време је био њен дечко,  Горан Богдан. Он се прилагодио изгледу глумице и био у црном од главе до пете. Пар није скидао осмех са лица све време, па би се рекло да су изузетно срећни заједно.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas