Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једноставна, а тако ефектна хаљина: Рођендански аутфит Слободе Мићаловић који је одушевио даме (ФОТО)

Глумица је прославила 42. рођендан, а за ту прилику одабрала је савршену комбинацију

1692710151_slobamic.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Једна од најпопуларнијих српских глумица данашњице свакако је Слобода Мићаловић.

Поред бројних улога у којима је обожавамо, Слобода се истакла и својим укусом и осећајем за стил.

Било да су у питању прилике за класичну елеганцију или лежерну урбаност, Слобода увек представља праву модну инспирацију коју могу ископирати и девојке и жене у зрелим годинама, а чини се да се најбоље осећа у црним комбинацијама.

Овог пута, "на тапету" је њен стајлинг за прославу 42. рођендана у Црној Гори, а у питању је феноменалан монохроматски црни стајлинг који ју је у секунди претворио у фемме фатале.

Слободина омиљена хаљина овог лета јесте слип хаљина, а овај модел носила је већ у више прилика, и на летовању, али и нешто раније на црвеном тепиху. Било да су у питању сатен или свила, слип хаљине са својим танким бретелама и једноставним дизајном увек се феноменално уклопе у сваки стајлинг, а многима је омиљен комад још од деведесетих и времена кад ју је популаризовала Кејт Мос.

Слободина рођенданска слип хаљина је црне боје, с деколтеом и изазовним дубоким шлицем који открива ногу, а читаво издање је заводљиво и идеално за летње ноћи.

Слобода се фотографисала с Тамаром Бјелицом у Луштици Баy, а оваква хаљина уз црне сандале и црну торбицу прави је погодак.

Глумица није носила шминку, па је показала шта значи природна лепота с добрим комадом одеће... Прави погодак!

Бонус видео:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas