Oglas
· · Komentari: 0

Jednostavna, a tako efektna haljina: Rođendanski autfit Slobode Mićalović koji je oduševio dame (FOTO)

Glumica je proslavila 42. rođendan, a za tu priliku odabrala je savršenu kombinaciju

1692710151_slobamic.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jedna od najpopularnijih srpskih glumica današnjice svakako je Sloboda Mićalović.

Pored brojnih uloga u kojima je obožavamo, Sloboda se istakla i svojim ukusom i osećajem za stil.

Bilo da su u pitanju prilike za klasičnu eleganciju ili ležernu urbanost, Sloboda uvek predstavlja pravu modnu inspiraciju koju mogu iskopirati i devojke i žene u zrelim godinama, a čini se da se najbolje oseća u crnim kombinacijama.

Ovog puta, "na tapetu" je njen stajling za proslavu 42. rođendana u Crnoj Gori, a u pitanju je fenomenalan monohromatski crni stajling koji ju je u sekundi pretvorio u femme fatale.

Slobodina omiljena haljina ovog leta jeste slip haljina, a ovaj model nosila je već u više prilika, i na letovanju, ali i nešto ranije na crvenom tepihu. Bilo da su u pitanju saten ili svila, slip haljine sa svojim tankim bretelama i jednostavnim dizajnom uvek se fenomenalno uklope u svaki stajling, a mnogima je omiljen komad još od devedesetih i vremena kad ju je popularizovala Kejt Mos.

Slobodina rođendanska slip haljina je crne boje, s dekolteom i izazovnim dubokim šlicem koji otkriva nogu, a čitavo izdanje je zavodljivo i idealno za letnje noći.

Sloboda se fotografisala s Tamarom Bjelicom u Luštici Bay, a ovakva haljina uz crne sandale i crnu torbicu pravi je pogodak.

Glumica nije nosila šminku, pa je pokazala šta znači prirodna lepota s dobrim komadom odeće... Pravi pogodak!

Bonus video:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas