· · Коментари: 1
стил

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ све засенила избором хаљине за финале Ролан Гароса: Овај модел стоји свакој жени! (ФОТО)

Новак Ђоковић је победио у финалу Ролан Гароса, а Јелена је победила у савршеној одевној комбинацији.

1623612610_jelena-djokovic-1.png
Фото: Принтскрин/РТС

Јелена Ђоковић је позната по одличним модним изборима, а за финале Ролан Гароса је изабрала хаљину коју свака девојка треба да има у ормару овог лета.

Цветни дезени су омиљен Јеленин избор овог лета.

Јелена Ђоковић на Ролан Гарос

Определила се за црну хаљину са цветним дезеном, који је као и сваког лета, модни императив. Гола ремена и лепршава тексута, чине одличан избор за вреле дане. Овај модел хаљине пристаје свакој фигури.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША кренула на плажу у провокативној комбинацији: Све пршти од НЕОН боје, фанови у трансу! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/РТС

Јелена увек бира класичне, неупадљиве комбинације, у којима просто сија. Одмерен стил у облачењу посебно преферира када на трибинама бодри супруга.

Јелена Ђоковић прати монохроматски тренд

Још један модни детаљ који сви модни стручњаци препоручују за лето, Јелена је уклопила са хаљином. Понела је бели модел шешира, са средњим ободом и црном трагом и тиме испоштовала монохроматски тренд.

Прочитајте још: ТИЈАНА ДАПЧЕВИЋ са дугом косом: " Да ли си то ти?", питају се фанови! (ФОТО)

Подсетимо, цветни дезен, Јелена је понела и у полуфиналу, када је Новак играо против Рафаела Надала и тиме нас инспирисала за летњи шопинг.

Јелена је својим избором објединила три највећа модна тренда: цветни дезен, монохроматско комбиновање боја и шешир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.