Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић поставила ГОЛИШАВУ фотографију: Водитељка покривена само пакетићима - "Одлучила сам да вам ову годину честитам на себи својствен начин" (ФОТО)

Водитељка изненадила своје пратиоце

1672471829_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Јована Јеремић позната је по свом специфичном ставу. Она је неко ко неретко експериментише у свим пољима живота. Овог пута је одлучила да пређе границу и уради нешто што је изненадило целокупну јавност.

Прочитајте још: Одбаците све што вас је КОЧИЛО у 2022. години: Пет ствари које треба да ПРОМЕНИТЕ да би вам наредна година била пуна СРЕЋЕ

Јована је на свој Инстаграм профил поставила фотографију на којој је потпуно гола, а неке делове тела је прекрила новогодишњим пакетићима. У опису фотографије је честитала својим пратиоцима Нову годину.

- Поштовани моји, одлучила сам да вам ову годину честитам на себи својствен начин! Посебно. Ово је првенствено моја порука лазним моралистима са друштвених мрежа који су ове, као и сваке године, били закопчани до грла, али голи и празни у дуси и срцу. За љубав треба имати капацитет и не бити егоиста.
Ово је порука свим онима који крију свој зивот јер је исцепан на фронцле, мртав, закамуфлиран маском коју носе и иза које се крију, јер кад би понудили себе као сто вам се ја сваког викенда дајем, нико их не би позелео. Ни да гледа, ни да виђа, ни да љуби.
Желим вам да имате добар однос сами са собом, јер односи са другима су последица нашег односа са самим собом. Да волите јер без емоције нема зивота , као и да зарадите новца довољно да зивоте у изобиљу, безбризно.
Желим вам да осетите срећу и да са њом у души живите. Само исконски срећан човек зрачи. Зато, не постављајте питање како она/он, а нисам ја… Како зрачиш, тако и привлачиш. Ја сам СУНЦЕ у 2023. А ви? - написала је водитељка.

 

Покренула је лавину позитивних коментара.

"Опет си распламсала", "Оригинал", "Обожавам те", били су само неки од њих.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas