Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Julia Roberts је урадила невероватну ствар и доказала да је најлепша жена Холивуда (ФОТО)

Џулија Робертс је урадила оно што мало холивудских глумица сме да уради!

1622698703_Dzulija.png
Фото: ЕПА
Oglas

Колико холивудских глумица сме да се слика без трунке шминке и објавила фотографију на Инстаграму без филтера? Веома мало, али Џулија Робертс је међу њима!

Прочитајте још: Меган Маркл би могла да добије ново име, принц Хари мора да врати титулу?

Џулија Робертс има 53 године и с правом носи епитет "The Pretty Woman" по легендарном филму у којем је глумила са Ричардом Гиром. Она и данас, у шестој деценији, изгледа чаробно! На њеном лицу се не виде трагови пластичних операција, ботокса и филера. Линију је дотерала до савршенства, а недавно је Џулија Робертс открила тајну младоликог изгледа.

Џулија Робертсе вакцинисала против ковида

Julia Roberts је отишла на вакцинацију да би подигла свест о важности вакцинисања против короне. Многе славне личности су се вакцинисале и јавно објавиле слике. После вакцине направила је селфи.

- Потпуно вакцинисана! Ако и ви имате могућност да дођете до вакцине - идите, идите, идите! - написала је Џулија.

Прочитајте још: Jennifer Lopez и Ben Afflec коначно ухваћени ЗАЈЕДНО! Топе се у загрљају, а у његовој руци је нешто занимљиво! (ФОТО)

Њена плава коврџава коса шик извирује из плаве капуљаче. Она носи уснчане наочаре, усне су јој развучене у осмех и без трунке кармина.

Џулија Робертс веома ретко објављује приватне фотографије. Међутим, недавно је њен супруг Дени Молдер објавио видео сина Џулије Робертс у којем вози скејт на путу до школе.

Прочитајте још: Меган је опет УБОЛА ПРСТОМ У ОКО! Јавност не верује на шта је наговорила Харија! (ФОТО/ВИДЕО)

Џулија има троје деце са продуцентом: близанце старе 16 и Хенрија (13). Срећни пар ће 4. јула прославити 19 година брака!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas