Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како су се БУДУЋЕ МИНИСТАРКЕ обукле за седницу? Доминира пословна елеганција и безвременски, класични стил (ФОТО)

Нова Влада Србије имаће 25 министарстава, а на челу девет министарстава наћи ће се жене.

1666699116_Collage-Maker-25-Oct-2022-01.51-PM.jpg
Фото: Д. Миловановић
Oglas

Мандатарка за састав нове Владе Ана Брнабић подноси експозе пред посланицима Народне скупштине данас, а ова седница је прва која је окупила све кандидате за министре.

Даме које би ускоро могле да се нађу на важним позицијама, дошле су на седницу у строго пословним издањима. Доминира црна боја која носи поруку високе пословности, озбиљности али и елеганције.

Дарија Кисић Тепавчевић је кандидат за министра за бригу о породици и демографију, а досадашња је министарка за рад и запошљавање. Стигла је на седницу у строго пословном оделу. Направила је комбинацију две боје, црне и беле, а свему додала елегантне, црне салонке.

Прочитајте још: ЦРНО-ЗЕЛЕНА КОМБИНАЦИЈА НА ФОРМИРАЊУ ВЛАДЕ: Ко је Дубравка Ђедовић Негре, нова министарка енергетике

Фото: Д. Миловановић

Дубравка Негре ново је лице Владе Србије, а могла би да се нађе на челу Министарства рударства и енергетике. Будућа министарка се одлучила за популарну сукњу када је у питању пословни изглед - "оловка сукњу", а понела ју је у комбинацији са зеленом кошуљом и црним сакоом. Црне салонке, као идеално решење за овакву прилику, нису изостале.

Фото: Д. Миловановић

Једна од кандидаткиња је и Јелена Танасковић, која би у новој Влади Србије требало да се нађе на месту министарке пољопривреде. Јелена је за прву седницу одабрала такође црну боју и хаљину до колена у комбинацији са такође црним сакоом. Танасковић је била на месту државне секретарке у Министарству екологије и заштите животне средине.

Фото: Д. Миловановић

Ирена Вујовић задржава своју досадашњу позицију на челу Министарства екологије. Ирена је стигла у такође црној комбинацији одеће, али је уместо сукње и хаљине одабрала панталоне, а понела их је уз блузу и струкирани, краћи сако. Министарка се одлучила за равну обућу, па је понела мокасине које су освојиле бројне жене ове јесење сезоне.

Фото: Д. Миловановић

Нова министарка науке, технолошког развоја и иновација у будућој Влади Србије биће др Јелена Беговић, која се до сада налазила на челу Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство. У Јеленином стајлингу такође доминира црна, али је уз њу понела сиви, дужи сако и цревену торбу.

Фото: Д. Миловановић

Маја Гојковић је дугогодишња српска политичарка, а њено име везиваћемо и за нову Владу Србије. Маја је кандидат за министарку културе. За седницу је такође бирала црну боју хаљине миди дужине, а понела ју је уз балетанке.

Фото: Д. Миловановић

На челу министарстава такође ће се наћи, Маја Поповић, као будућа министарка правде, Тијана Мишчевић је кандидат за министарку за европске интеграције, као и докторка Даница Грујичић на челу Министарства здравља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas