Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОСТИМ ДИНОСАУРУСА И ПРЕВЕЛИКО ОДЕЛО: Кртичар кажу да су ово НАЈЛОШИЈИ стајлинзи са Греми награда (ФОТО)

Да ли се слажете да су ово најлошији стајлинзи са доделе Греми награда?

1649061683_profimedia-0679461185.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Додела Греми награда одржана је синоћ у Лас Вегасу, а позната је по томе што многе познате личности долазе у најсмелијим стајлинзима. Тако се међу многима од њих нађу и они у избору за најружније обучну познату личност.

Били Ајлиш и Џастин Бибер предводили су ову листу према модним стручњацима.

Прочитајте још: НАЈЛЕПШЕ ХАЉИНЕ на додели Греми награда 2022: Грациозности није недостајало (ФОТО)

Ајлиш је позирала на црвеном тепиху у потпуно црној комбинацији. Њен задњи део хаљине изгледао је као огртач, а авангардни изглед допунила је великим чизмама.

Џастин Бибер прошетао је црвеним тепихом са супругом Хејли Болдвин Бибер. Носио је сиво одело које је изгледало као да му је неколико пута веће. Допунио је одећу розе плетеном капом и црним Баленциага Цроцс ципелама. Идеју за стајлинг вероватно је пронашао у тренду 90-их, али критичари мисле да је отишао предалеко. Рукави Џастиновог блејзера били су толико дугачки да су му сакривали руке, чак и док је грлио своју жену, Хејли Бибер, која је носила елегантну белу хаљину без рукава.

Прочитајте још: Одржане ГРЕМИ НАГРАДЕ 2022: ОНИ су синоћ ушли у историју за допринос музици (ФОТО)

Певачица Таила Парк изгледала је буквално као диносаурус у зеленом костиму који је имао шиљке на рукама, ногама и врату. Паркс је упарила јаркозелени изглед са жутим чизмама са платформом које су такође имале зелене шиљке. Свему је додала и плетеницу у која се завршава шиљастом куглу сачињену од косе.

Мађу најлошије обучен нашли су се и певачица Алиша Гедис са капом направљеном од златних грана. Репер Јиденна носио је стајлинг инспирисан 70-им, који чини дугачка туника и широке панталоне у цветном дезену.

Звезда друштвених медија Кајли Реј Хол показала је превише коже у црвеној чипканој хаљини.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas