Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Краљица Летиција напунила 50 година: Погледајте за који стајлинг се одлучила, многи кажу да није примерен (ФОТО)

Краљица је рођендан прославила радно, а ево у чему је дошла на догађај

1663497898_profimedia-0722622983.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљица Летиција је пре неколико дана напунила 50 година. Она је свој рођендан прославила радно. Била је на концерту са својим супругом Филипом поводом обележавала 50 година истраживања Шпанског удружења против рака, чија је она почасна председница.

Гости концерта су знали да је краљици рођендан, па су јој отпевали песму. Он је била видно изненађена и одушевљена. На овај догађај је дошла у јако занимљивој хаљини. 

Овакви комади гардеробе су у краљевској породици резервисани за ноћни провод и црвени тепих, али је Летиција својом отменошћу успела да изнесе хаљину на најбољи могући начин.

Хаљина је цела била прекривена шљокицама у љубичастој боји, а пресијавала је у разним нијансама. Познато је да краљица воли да експериментише са гардеробом, па је тако она елегантно изнела овај модни комад. Хаљина је била до испод колена, а укомбиновала ју је са плавим салонкама од преврнуте коже и торбицом у истој нијанси. 

Фото: Профимедиа

Многи су коментарисали како је ова смела комбинација превише за једну краљицу, док су други били одушевљени њеним модним избором.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas