Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Leticija napunila 50 godina: Pogledajte za koji stajling se odlučila, mnogi kažu da nije primeren (FOTO)

Kraljica je rođendan proslavila radno, a evo u čemu je došla na događaj

1663497898_profimedia-0722622983.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica Leticija je pre nekoliko dana napunila 50 godina. Ona je svoj rođendan proslavila radno. Bila je na koncertu sa svojim suprugom Filipom povodom obeležavala 50 godina istraživanja Španskog udruženja protiv raka, čija je ona počasna predsednica.

Gosti koncerta su znali da je kraljici rođendan, pa su joj otpevali pesmu. On je bila vidno iznenađena i oduševljena. Na ovaj događaj je došla u jako zanimljivoj haljini. 

Ovakvi komadi garderobe su u kraljevskoj porodici rezervisani za noćni provod i crveni tepih, ali je Leticija svojom otmenošću uspela da iznese haljinu na najbolji mogući način.

Haljina je cela bila prekrivena šljokicama u ljubičastoj boji, a presijavala je u raznim nijansama. Poznato je da kraljica voli da eksperimentiše sa garderobom, pa je tako ona elegantno iznela ovaj modni komad. Haljina je bila do ispod kolena, a ukombinovala ju je sa plavim salonkama od prevrnute kože i torbicom u istoj nijansi. 

Foto: Profimedia

Mnogi su komentarisali kako je ova smela kombinacija previše za jednu kraljicu, dok su drugi bili oduševljeni njenim modnim izborom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas