Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРУКА

Крила је њену срамоту и скандале: Краљица Елизабета је због ње преузела све на себе и тако сачувала углед краљевске породице (ФОТО/ВИДЕО)

Много пре Меган било је догађаја који су "затресли" краљевску породицу.

Oglas

Много пре Меган Маркл и скандала који тренутно тресе краљевску породицу, било је и других несугласица и проблема због којих је углед краљевске породице био угрожен. 

Прочитајте још: Зашто краљица Елизабета носи ЈАРКЕ БОЈЕ? Дефинитивно ништа не препушта случају

За оне који не знају, краљица Елизабета је имала рођену сестру Маргарет, која је умрла 2002. година, имала је 72 године. Могло би се рећи да је Маргарет лепша од сестре, али исто тако била је и тотално другачија од ње у многим животним аспектима: одлукама, нарави, понашању.

Иако су биле блиске, сестре су се у много чему разликовале.

Па је тако Маргарета у младости била заљубљена у краљевског коњушара за којег је желела да се уда. Међутим, он је био у браку и имао двоје деце, те је таква одлука била потпуно неприкладна за принцезу.

Прочитајте још: Меган Маркл јавно увредила британску краљицу (ВИДЕО)

Након многобројних скандала, принцеза одустаје од те идеје. Након тога се удаје за фотографа Ентонија Армстронга, због чега постаје прва принцеза која је склопила са неким ко није племић.

Провели су неколиког година у складном браку, из којег имају и двоје деце, али међутим временом су се ствари закопликовале. Обоје су волели пиће и пушење, а и неверство им није било страно. За њихове забаве знало се надалеко. На њих су долазили разни уметници јер је принцеза волела да се дружи са боемима.

Ентони је важио за плејбоја.

Ентонији је био на лошем гласу и причао се да је био плејбој пре брака, те да је супругу варао и са женама и са мушкарцима. Постоји и једна анегдота за њих. Наиме, Маргарета је желела да напакости мужу када му је рекла да је имала сексуалне односе са једним његовим пријатељм, а он јој је узвратио тако што јој је рекао да је и он такође спавао са њим.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је права краљица стила: Понела исти сако два пута и показала да је велика љубитељка модног рециклирања (ФОТО)

Након неког времена, принцеза је започела везу са 17 година млађим мушкарцем, због чега је настао велики скандал, а то је веома разљутило принцезу.

Ентоније је то искористио као разлог за развод, изашавши из брака као преварени супруг, обећавши краљици да ће сачувати све тајне краљевске породице (вероватно уз велике надокнаде). Ово је био први развог у краљевској породици.

Прочитајте још: Сви су изненађени његовом реакцијом: Принц Хари са одушевљењем коментарисао филм о Леди Дајани

Принцеза је након овога наставила да извршава своје обавезе као чланица краљевске породице, а будући да је волела ноћни живот и забаве, трудила се да свој живот држи подаље од очију јавности. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas