· · Komentari: 0
BRUKA

Krila je njenu sramotu i skandale: Kraljica Elizabeta je zbog nje preuzela sve na sebe i tako sačuvala ugled kraljevske porodice (FOTO/VIDEO)

Mnogo pre Megan bilo je događaja koji su "zatresli" kraljevsku porodicu.

Mnogo pre Megan Markl i skandala koji trenutno trese kraljevsku porodicu, bilo je i drugih nesuglasica i problema zbog kojih je ugled kraljevske porodice bio ugrožen. 

Pročitajte još: Zašto kraljica Elizabeta nosi JARKE BOJE? Definitivno ništa ne prepušta slučaju

Za one koji ne znaju, kraljica Elizabeta je imala rođenu sestru Margaret, koja je umrla 2002. godina, imala je 72 godine. Moglo bi se reći da je Margaret lepša od sestre, ali isto tako bila je i totalno drugačija od nje u mnogim životnim aspektima: odlukama, naravi, ponašanju.

Iako su bile bliske, sestre su se u mnogo čemu razlikovale.

Pa je tako Margareta u mladosti bila zaljubljena u kraljevskog konjušara za kojeg je želela da se uda. Međutim, on je bio u braku i imao dvoje dece, te je takva odluka bila potpuno neprikladna za princezu.

Pročitajte još: Megan Markl javno uvredila britansku kraljicu (VIDEO)

Nakon mnogobrojnih skandala, princeza odustaje od te ideje. Nakon toga se udaje za fotografa Entonija Armstronga, zbog čega postaje prva princeza koja je sklopila sa nekim ko nije plemić.

Proveli su nekolikog godina u skladnom braku, iz kojeg imaju i dvoje dece, ali međutim vremenom su se stvari zakoplikovale. Oboje su voleli piće i pušenje, a i neverstvo im nije bilo strano. Za njihove zabave znalo se nadaleko. Na njih su dolazili razni umetnici jer je princeza volela da se druži sa boemima.

Entoni je važio za plejboja.

Entoniji je bio na lošem glasu i pričao se da je bio plejboj pre braka, te da je suprugu varao i sa ženama i sa muškarcima. Postoji i jedna anegdota za njih. Naime, Margareta je želela da napakosti mužu kada mu je rekla da je imala seksualne odnose sa jednim njegovim prijateljm, a on joj je uzvratio tako što joj je rekao da je i on takođe spavao sa njim.

Pročitajte još: Kejt Midlton je prava kraljica stila: Ponela isti sako dva puta i pokazala da je velika ljubiteljka modnog recikliranja (FOTO)

Nakon nekog vremena, princeza je započela vezu sa 17 godina mlađim muškarcem, zbog čega je nastao veliki skandal, a to je veoma razljutilo princezu.

Entonije je to iskoristio kao razlog za razvod, izašavši iz braka kao prevareni suprug, obećavši kraljici da će sačuvati sve tajne kraljevske porodice (verovatno uz velike nadoknade). Ovo je bio prvi razvog u kraljevskoj porodici.

Pročitajte još: Svi su iznenađeni njegovom reakcijom: Princ Hari sa oduševljenjem komentarisao film o Ledi Dajani

Princeza je nakon ovoga nastavila da izvršava svoje obaveze kao članica kraljevske porodice, a budući da je volela noćni život i zabave, trudila se da svoj život drži podalje od očiju javnosti. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.