· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Меган Маркл увредила краљицу Елизабету, а ћерки Лилибет већ одабрала најбоље другарице

Избором имена Меган Маркл је гурнула "прст у око" енглеској краљици.

1623220841_MeganMarklDepozit.png
Фото: Депозитфото

Да су хтели да сачувају приватност мале Лилибет Меган Маркл и принц Хари јој не би дали име Дијана Моунтбатен од Виндзора. Оваквим натписима британски медији су засули Меган Маркл и принца Харија.

Прочитајте још: Меган Маркл на мукама: Ко ће бити КУМ бебе Лилибет? Oprah, Beyonce или ОВАЈ славни пар

Са ким ће се дружити Лилибет Дијана?

Лилибет Дијана је осма у наследном трону британске монархије после принца Чарлса, принца Вилијама, принца Едварда, принцезе Шарлот, принца Луиса, војводе од Сасекса Харија и Арчија од Монтебатена и Виндзора.

Уместо са најближим рођацима, друштво ће јој правити деца холивудских глумаца.

Уместо да расте са британским рођацима, мала Лилибет ће се дружити са славном децом Серене Вилијамс и Орландо Блума. Њене најбоље другарице биће Олимпија (3) и Дејзи. Серена Вилијамс је мајка Олимпије коју је добила са Алексисом Оханијаном, а Дејзи је управо напунила 10 месеци и њени родитељи су глумац Орландо Блум и певачица Кети Пери. Најбољи друг Лилибет биће мали Рени којег је у фебруару родила певачица Кетрин МекФи (3) са супругом Дејвидом Фостером (71).

Прочитајте још: Ово је омиљени модел хаљине КЕЈТ МИДЛТОН и постаје водећи тренд лета (ФОТО)

Зашто су одабрали име Лилабет Дијана?

Медији у Британији нису задовољни избором имена за девојчицу. Њихова одлука да беби дају управо такво име поново ће подгрејати ватру око односа војводе и војвоткиње од Сасекса са британском краљевском кућом.

Зашто су се селили у Калифорнију да би имали приватност, када именом привлаче пажњу?

- Напустили су обавезе у Лондону и преселили се у Калифорнију да би имали приватност и да би Арчи растао као свако нормално дете, али са овим именом стављају мету на чело новорођене девојчице - пише у "Сану" експерт за краљевску породицу.

Прочитајте још: Меган Маркл и принц Хари добили УПОЗОРЕЊЕ: Ево ко им се мота око куће! (ФОТО)

Краљевски коментатор је написао и да су имена Лилибет, које је породични надимак краљице Елизабете, и Дијана, име Харијеве мајке, прст у око Бекингемској палати.

- Такво име Лилибет Дијана ће изазивати интересовање за девојчицу све време док буде одрастала и сви ће је препознавати чим чују како се зове - сматра Шин О Греди у "Индипенденту".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.