Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Megan Markl uvredila kraljicu Elizabetu, a ćerki Lilibet već odabrala najbolje drugarice

Izborom imena Megan Markl je gurnula "prst u oko" engleskoj kraljici.

1623220841_MeganMarklDepozit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Da su hteli da sačuvaju privatnost male Lilibet Megan Markl i princ Hari joj ne bi dali ime Dijana Mountbaten od Vindzora. Ovakvim natpisima britanski mediji su zasuli Megan Markl i princa Harija.

Pročitajte još: Megan Markl na mukama: Ko će biti KUM bebe Lilibet? Oprah, Beyonce ili OVAJ slavni par

Sa kim će se družiti Lilibet Dijana?

Lilibet Dijana je osma u naslednom tronu britanske monarhije posle princa Čarlsa, princa Vilijama, princa Edvarda, princeze Šarlot, princa Luisa, vojvode od Saseksa Harija i Arčija od Montebatena i Vindzora.

Umesto sa najbližim rođacima, društvo će joj praviti deca holivudskih glumaca.

Umesto da raste sa britanskim rođacima, mala Lilibet će se družiti sa slavnom decom Serene Vilijams i Orlando Bluma. NJene najbolje drugarice biće Olimpija (3) i Dejzi. Serena Vilijams je majka Olimpije koju je dobila sa Aleksisom Ohanijanom, a Dejzi je upravo napunila 10 meseci i njeni roditelji su glumac Orlando Blum i pevačica Keti Peri. Najbolji drug Lilibet biće mali Reni kojeg je u februaru rodila pevačica Ketrin MekFi (3) sa suprugom Dejvidom Fosterom (71).

Pročitajte još: Ovo je omiljeni model haljine KEJT MIDLTON i postaje vodeći trend leta (FOTO)

Zašto su odabrali ime Lilabet Dijana?

Mediji u Britaniji nisu zadovoljni izborom imena za devojčicu. NJihova odluka da bebi daju upravo takvo ime ponovo će podgrejati vatru oko odnosa vojvode i vojvotkinje od Saseksa sa britanskom kraljevskom kućom.

Zašto su se selili u Kaliforniju da bi imali privatnost, kada imenom privlače pažnju?

- Napustili su obaveze u Londonu i preselili se u Kaliforniju da bi imali privatnost i da bi Arči rastao kao svako normalno dete, ali sa ovim imenom stavljaju metu na čelo novorođene devojčice - piše u "Sanu" ekspert za kraljevsku porodicu.

Pročitajte još: Megan Markl i princ Hari dobili UPOZORENJE: Evo ko im se mota oko kuće! (FOTO)

Kraljevski komentator je napisao i da su imena Lilibet, koje je porodični nadimak kraljice Elizabete, i Dijana, ime Harijeve majke, prst u oko Bekingemskoj palati.

- Takvo ime Lilibet Dijana će izazivati interesovanje za devojčicu sve vreme dok bude odrastala i svi će je prepoznavati čim čuju kako se zove - smatra Šin O Gredi u "Indipendentu".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas