Oglas
· · Komentari: 0
UPOZORENJE

Megan Markl i princ Hari dobili UPOZORENJE: Evo ko im se mota oko kuće! (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, dobili su mejl upozorenja povodom svoj doma u Kaliforniji.

1622962585_megan-i-hari.png
FOTO: Printskrin/ Grovth Inn
Oglas

Četiri crna medveda viđena su kako se provlače u blizini kuće Harija i Megan u Kaliforniji.

Vojvoda od Saseksa i njegova trudna supruga sada se upozoravaju da pooštre svoje mere bezbednosti kako bi životinje držale na odstojanju.

Megan Markl i princ Hari - dom u Kaliforniji

Dve odrasle jedinke su primećene u lutanju luksuznim Montesitom, po brdima Santa Barbare - da bi kasnije naišla i majka sa dva mladunca.

Grupa stanovnika, koja Harija i Megan broje kao članove, poslala je e-mailove upozoravajući ih na opasnosti i govoreći im šta bi trebalo da učine kako bi osigurali svoje piliće.

Šeron Birn, šefica Udruženja Montesito, rekla je tokom onlajn sastanka: „Mužjak, kojeg smo prozvali Karlos, sada ima Karlu koja ide sa njim. Proleće je, probudili su se i viđeni su u poslednje dve nedelje.

- Jedan na istočnom rubu Montesita i jedan na zapadnoj ivici u razmaku od jednog dana. Takođe smo videli i medveda mamu sa mladuncima.

Upozorenje su dobili nakon što je medved pojeo komšijske piliće.

Vojvoda i vojvotkinja koji vole životinje pozvani su da kupe zaštiru od medveda, da drže piliće na sigurnom u dvorištu i zamrzavaju ostatke hrane kako medvede ne bi privukli mirisi.

Hari (36) i Megan (39) preselili su se u omiljeni Montesito nakon što su se sklonili od kraljevske porodice.

Megan Markl - trudnoća

Uveliko trudna vojvotkinja nije javno objavila svoj termin porođaja - i odbija da se pojavljuje u javnosti pred kraj porođaja.

Megan navodno planira porođaj u kući u Kaliforniji, SAD.

Izvori bliski paru tvrde da planiraju da iskoriste porodiljsko odsustvo po dolasku njihove devojčice.

To bi, sugeriše jedan kraljevski stručnjak, moglo biti „bilo koji dan sada“.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas