Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Миле Китић открива тајну свог малдалачког духа и енергије, иако је у осмој деценији живота (ФОТО)

На сцени се још увек осећа и понаша као дечак

1657288066_mile_kitic_21122017_0019.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Миле Китић је већ дуго година на сцени, а иза себе има бројне хитове. Он је икона српске естраде. Не престаје да пружа уживање својим фановима, а године га у томе, по свему судећи, неће спречити. 

Певач тврди да не постоји тајна, већ да је у  питању добра генетика и животни баланс, где је и поред напорних ноћних свирки увек знао када треба да одмори и напорави паузу. Тренутно је на одмору у Доминиканској републици, где има кућу која је вредна око 300.000 евра. 

Прочитајте још: Звезда популарне серије осуђена на 12 година ЗАТВОРА због ПЕДОФИЛИЈЕ

 

За музику је увек имао добар осећај. Чак и када су му саветовали другачије, он је веровао својој интуицији, за коју се испоставило да га до сада никада није преварила. 

- Много сам наснимао и био сам паметан, од старих песама са Јужним ветром до Плаве циганке. Ишао сам корак унапред, када сам снимио песму са Ђоганијем рекли су да сам луд човек, а први сам био који је снимао са репером. Па чак и "Паклене године" када сам обрадио питали су се шта је са овим човеком, међутим испоставило се да ми је све то продужило каријеру. Стварно имам енергију, на бини не дајем пардон никоме, као да изађем у ринг и бијем се до краја- испричао је недавно за Гранд. Онлине.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas