· · Коментари: 1
ПЛАВА КРВ

Очаравајућа унука краљице Елизабете: Да ли је она нова звезда краљевске породице?

Млада Lady Louise Windsor, краљичина унука, учествоваће на такмичењу Royal Windsor Horse Show.

1623566657_LediLuis.jpg
Фото: ЕПА

Леди Луиз од Виндзора (17) је изузетно стидљива, дивна ћерка и труди се да увек сви буду поносни на њу. Овим речима младу Луиз описују породични пријатељи и чланови краљевске породице.

Прочитајте још: Роберт де Ниро о промашајима у каријери: Преварили су ме у филму КУМ!

Принц Филип је обожавао Луиз

Млада племкиња ће вероватно учествовати у вожњи кочија, а већ је неколико пута добијала медаље за вожњу понијима. Многи су сумњали да ће се прикључити такмичењу јер изузетно пати због смрти деде Филипа, који је умро 9. априла.

Lady Louise Windsor је са деком имала диван однос и када је узела треће место на такмичењу 2019. године принц Филип је био веома поносан на њу, јер је одувек подржавао да јаше и вози кочије. На дан сахране принца Филипа Луиз је носила брош, са коњском главом и бичем, у дедину част који показује њихову љубав према коњима.

Леди Софија каже да Луиз обожава коње

У интервјуу уочи такмичења Royal Windsor Horse Show њена мајка Софија војвоткиња од Весекса река је да ћерка Луз има много талената:

- Она је природна и толико добра у вожњи кочија да је то заиста невероватно - рекла је Софија.

Прочитајте још: ПРИНЦ ХАРИ "понижен" на изложби организованој у част принцезе Дајане! Организатори се правдају "административном" грешком (ФОТО)

Пре тога је Софија причала о Луиз као о девојци која је стекла ново поуздање, с обзиром да је веома стидљива одувек била.

- Воли коње и свакодневно им посвети време - рекла је Софија.

Прочитајте још: Меган Маркл је пример шта се деси када петљате са Американцима: Ноел Галагер напао принца Харија

Софија је супруга Едварда, млађег сина краљице Елизабете и принца Филипа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.