· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Роберт де Ниро о промашајима у каријери: Преварили су ме у филму КУМ!

Роберт де Ниро проговорио о највећим промашајима у каријери, а било их је много.

1623307632_Robert-Deniro.jpg
Фото: ЕПА

Роберт де Ниро се у понедељак путем "Зума" појавио у емисији "The Tonight Show" и испричао многе тајне из своје дуге каријере.

Прочитајте још: Меган Маркл је пример шта се деси када петљате са Американцима: Ноел Галагер напао принца Харија

Роберт де Ниро је изгубио многе улоге

Новинарка је чувеног глумца питала да ли је тачно да је одбио улогу у чувеној комедији "Big" из 1988. године која је прославила Тома Хенкса?

- Истина је, мада је нисам одбио. Преговарао сам и преговарао и ето како сам прошао. Укратко лоше. Али, комедија је испала веома добра - рекао је Роберт де Ниро.

У "Куму" је Де Ниро требао да глуми Сонија

У емисији је Де Ниро говорио и о чувеном Tribeca Film Festival који је ове године јубиларан. То је била прилика и да га новинарка пита да ли је тачно да је у филму "Кум" хтео да глуми Мајкла, а понудили су му Сонија?

Прочитајте још: Популарну манекенку напали због начина на који држи бебу: Да ли је ово немарно понашање Емили Ратајковски? (ФОТО)

- Сви смо желели улогу Мајкла Корнеонеа, али смо и сви знали да ће је добити Ал Паћино, јер је Френсис Форд Копола желео њега. Хтео сам да глумим Сонија и почео сам да учим ту улогу, али Френсис ме је пустио да читам улогу иако је знао да ће га глумити Џими Кан - сећа се Де Ниро.

Роберт де Ниро је, на крају глумио дон Вита Корлеона.

Прочитајте још: ШИРЛИ ТЕМПЛ - Славу је стекла са 3 године, а до десете је зарадила свој први МИЛИОН!

На крају, новинарка је питала Де Нира ко је измислио реченицу “You talkin’ to me?” у филму Мартина Скорсезеа "Taxi Driver" (Таксиста) која га је прославила?

- Мање више ја - закључио је Роберт де Ниро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.