Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОДУВЕК ЈЕ ВАЖИЛА ЗА ЖЕНУ ОД СТИЛА, СВИ СЕ ПИТАЈУ ШТА СЕ ДЕСИЛО: Да ли је ово најружнија хаљина коју сте икада видели? (ФОТО)

Оскаровка и звезда бројних филмских блокбастера, на премијери филма у Мадриду изненадила је модне стручњаке

1686914507_Dzenifer-Lorens-NASLOV.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ јеннифер_лаwренце_уса
Oglas

Џенифер Лоренс (32) одувек је била позната по раскошним хаљинама и софистицираном стилу. Све до сада....након појављивања у Мадриду у крем хаљини шпанског бренда Лоеwе, можда је хтела да испоштује локалну моду, али је одабир модела по свему судећи био погрешан.

Када се глумица окренула ка фотографима, могао је да се види корсет који никако није изгледао добро на њеном телу.

Хаљина више подсећа на уметнички модни дизајнерски рад, него на издање за црвени тепих. Храбар потез глумице у Мадриду, није најсрећње прошао код модних критичара.

Фото: Профимедиа

Стилисти су издање украсили смарагдним минђушама без додатних аксесоара.

Можда је у питању модна авангарда, али пратиоци Џенфиер Лоренс на Инстаграму и Твитеру били су сложни- да је ово најлошије издање глумице на црвеном тепиху, икада. Критике су упућене пре свега на конструкцију хаљине и боју.

"Ово је да ослепиш од ружноће", "Као дечји цртеж", "Је л ово сама направила?", "Овај модни злочин делује као пројекат основаца, али да не вређам основце - они ово боље урадили", "Замисли да си толика звезда, имаш толико новца и појавиш се овако у јавности", само су неки од коментара на рачун хаљине Џенифер Лоренс.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas