· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА НАЧЕЛА

Увреде које краљица Елизабета не заборавља: Британско краљевство има одређена правила, a неке познате ЛИЧНОСТИ су се оглушиле о њих (ВИДЕО)

Правила краљице Елизабете морају се поштовати.

1614091884_KRALJICA-ELIYABETA.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТРЕНДИНГ

Енглеска краљица Елизабета има одређена правила која морају сви да поштују. Та правила иду у недоглед, те ако сте становник неке друге државе вероватно ћете оне најупечатљивије запамтити. Па тако и неке познате личности нису успеле да их запамте и испоштују, те су тиме указале непоштовање краљици Елизабети.

Прочитајте још: Зашто принц Филип није краљ, а Кејт Мидлтон ће бити краљица?

1. Меган Маркл

Прва на листи непознавања и непоштовања неких правила је свакако Меган. Она је један период била део краљевске породице, а 2018. је запањила критичаре својим понашањем. И све то начином на који је седела. Поред краљице не смете да прекрштате ноге. Меган је ово важно правило прекршила!

Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / ТРЕНДИНГ

2. Доналд Трамп

Трамп је често био у медијима поводом увреда које је упутио неким лидерима. Енглеску је посетио 2018, а наводно је прекршио правила када је био у посети њеном величанству. Прво, краљица га је чекала да се појави у договорено време како би попили чај - каснио је десет минута. Друго, ишао је испред краљице окренувиши јој леђа; то се сматра изузетно непристојним понашањем.

Прочитајте још: Да ли ће се ово допасти краљевској породици? Меган и Хари ускоро код најпознатије водитељке на свету

3. Ана Винтур

Године 2018. Елизабета се први пут појавила на Недељи моде, а дочекала ју је чувена Ана Винтур. Позната уредница није указала краљици поштовање када су се упознавале. Према критичарима, Ана је направила 3 грешке: није се поклонила што се очекује од свакога ко се упознаје са краљицом, није чекала да краљица прво започне комуникацију, није скинула наочаре за сунце као знак поштовања.

Ана је главна уредница Вога

4. Луис Хамилтон

Возач формуле 1. Када је позван на ручак са краљицом, он је сео са њене леве стране, а познато је да Елизабета разговара са особама које су са њене десне стране.

Елизабета и Ана Винтур Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / ТРЕНДИНГ

5. Роби Вилијамс

Постоји правило да не треба да се зваће жвака у присуству краљевске породице, поготово не на краљевском венчању. То познатог певача није спречило да жваће жваку на венчању принцезе Јуџин.

Прочитајте још: Принц Хари и Меган Маркл су на Дан заљубљених објавили да чекају друго дете: Ево зашто су одабрали баш тај датум!

6. Сузан Сарандон

Док је била на краљевској утакмици, ова глумица није могла да дочека да упозна краљицу, па је тек тако пришла и представила јој се. По правилу треба да сачекамо да нас неко представи краљици, и треба да сачекамо да краљица прва пружи руку.

7. Ријана

Певачица је 2017. године објавила на Инстаграму неколико краљичиних фотографија које су прилично шокантне. Она је на сликама спојила краљичину главу и своје тело.

Прочитајте још: Меган и принц Хари саопштили дивну вест: Стиже беба, а знамо и ПОЛ!

Слике је објавила на краљичин рођендан

8. Мишел Обама

Када су она и њен супруг посећивали краљицу, направили су велики прекршај. Све је било добро док Мишел није загрлила краљицу, што се сматра непримереним понашањем. Другу грешку је направио Обама, када је наздрављао краљици а док је држао говор, почела је да свира британска химна - ово је знак да говорник треба да стане, али он то није урадио; наставио је говор и чак подигао чашу за краљицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.