· · Komentari: 0
KRALJEVSKA NAČELA

Uvrede koje kraljica Elizabeta ne zaboravlja: Britansko kraljevstvo ima određena pravila, a neke poznate LIČNOSTI su se oglušile o njih (VIDEO)

Pravila kraljice Elizabete moraju se poštovati.

1614091884_KRALJICA-ELIYABETA.png
Foto: Youtube printscreen / TRENDING

Engleska kraljica Elizabeta ima određena pravila koja moraju svi da poštuju. Ta pravila idu u nedogled, te ako ste stanovnik neke druge države verovatno ćete one najupečatljivije zapamtiti. Pa tako i neke poznate ličnosti nisu uspele da ih zapamte i ispoštuju, te su time ukazale nepoštovanje kraljici Elizabeti.

Pročitajte još: Zašto princ Filip nije kralj, a Kejt Midlton će biti kraljica?

1. Megan Markl

Prva na listi nepoznavanja i nepoštovanja nekih pravila je svakako Megan. Ona je jedan period bila deo kraljevske porodice, a 2018. je zapanjila kritičare svojim ponašanjem. I sve to načinom na koji je sedela. Pored kraljice ne smete da prekrštate noge. Megan je ovo važno pravilo prekršila!

Foto: Printscreen / You Tube / TRENDING

2. Donald Tramp

Tramp je često bio u medijima povodom uvreda koje je uputio nekim liderima. Englesku je posetio 2018, a navodno je prekršio pravila kada je bio u poseti njenom veličanstvu. Prvo, kraljica ga je čekala da se pojavi u dogovoreno vreme kako bi popili čaj - kasnio je deset minuta. Drugo, išao je ispred kraljice okrenuviši joj leđa; to se smatra izuzetno nepristojnim ponašanjem.

Pročitajte još: Da li će se ovo dopasti kraljevskoj porodici? Megan i Hari uskoro kod najpoznatije voditeljke na svetu

3. Ana Vintur

Godine 2018. Elizabeta se prvi put pojavila na Nedelji mode, a dočekala ju je čuvena Ana Vintur. Poznata urednica nije ukazala kraljici poštovanje kada su se upoznavale. Prema kritičarima, Ana je napravila 3 greške: nije se poklonila što se očekuje od svakoga ko se upoznaje sa kraljicom, nije čekala da kraljica prvo započne komunikaciju, nije skinula naočare za sunce kao znak poštovanja.

Ana je glavna urednica Voga

4. Luis Hamilton

Vozač formule 1. Kada je pozvan na ručak sa kraljicom, on je seo sa njene leve strane, a poznato je da Elizabeta razgovara sa osobama koje su sa njene desne strane.

Elizabeta i Ana Vintur Foto: Printscreen / You Tube / TRENDING

5. Robi Vilijams

Postoji pravilo da ne treba da se zvaće žvaka u prisustvu kraljevske porodice, pogotovo ne na kraljevskom venčanju. To poznatog pevača nije sprečilo da žvaće žvaku na venčanju princeze Judžin.

Pročitajte još: Princ Hari i Megan Markl su na Dan zaljubljenih objavili da čekaju drugo dete: Evo zašto su odabrali baš taj datum!

6. Suzan Sarandon

Dok je bila na kraljevskoj utakmici, ova glumica nije mogla da dočeka da upozna kraljicu, pa je tek tako prišla i predstavila joj se. Po pravilu treba da sačekamo da nas neko predstavi kraljici, i treba da sačekamo da kraljica prva pruži ruku.

7. Rijana

Pevačica je 2017. godine objavila na Instagramu nekoliko kraljičinih fotografija koje su prilično šokantne. Ona je na slikama spojila kraljičinu glavu i svoje telo.

Pročitajte još: Megan i princ Hari saopštili divnu vest: Stiže beba, a znamo i POL!

Slike je objavila na kraljičin rođendan

8. Mišel Obama

Kada su ona i njen suprug posećivali kraljicu, napravili su veliki prekršaj. Sve je bilo dobro dok Mišel nije zagrlila kraljicu, što se smatra neprimerenim ponašanjem. Drugu grešku je napravio Obama, kada je nazdravljao kraljici a dok je držao govor, počela je da svira britanska himna - ovo je znak da govornik treba da stane, ali on to nije uradio; nastavio je govor i čak podigao čašu za kraljicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.