Oglas
· · Komentari: 0
SIMBOLIKA

Princ Hari i Megan Markl su na Dan zaljubljenih objavili da čekaju drugo dete: Evo zašto su odabrali baš taj datum!

Kraljevski par je srećnu vest podelio na Dan zaljubljenih.

1613387122_fafa.png
Foto: Printscrenn/ You Tube / BBC News
Oglas

Vest da princ Hari i Megan Markl očekuju svoju drugu bebu dočekana je sa radošću i porodice i obožavalaca.

Pročitajte još: Megan i princ Hari saopštili divnu vest: Stiže beba, a znamo i POL!

Kraljevski par je juče, 14. februara, objavio ovu radosnu vest. Na zvaničnom Meganinom Instagram profilu vidi se slika kako srećni par uživa u prirodi, sa porukom:

- Megan Markl i princ Hari najavljuju da očekuju bebu br. 2 - Arčie će biti stariji brat. Možemo da potvrdimo da će Arči biti veliki brat. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa presrećni su što očekuju svoje drugo dete - rekao je portparol para za PEOPLE.

Princeza Dajana je takođe izabrala ovaj datum za svoje velike vesti

Nije slučajno što je par izabrao baš 14. februar da objavi ove radosne vesti. Postoji dobar razlog za to: majka princa Harija - Dajana, objavila je trudnoću sa njim 14. februara 1984. godine. Jedan britanski list je tada napisao: - Romantična princeza izabrala je da uoči Dana zaljubljenih objavi ove lepe vesti. 

Pročitajte još: Modni stil Kejt Midlton menja se kada postane kraljica: Jedna osoba će joj biti uzor!

Slično tome, i Dajani i Megan je to drugo dete. Ali, da li će nova beba proslavljati rođendan sa tatom? Verovatno da ne. Budući da je Hari rođen 15. septembra 1984. godine, sugeriše da je Dajana bila tek na početku drugog meseca kada je saopštila radosne vesti. Sudeći po fotografiji, Meganina trudoća je u drugom tromesečju. Stoga, ne bi bilo iznenađujuće da se beba stigne negde početkom leta. 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas