Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Ово је њихов одговор на "ПОЗЛАЋЕНИ ГЛАМУР"! Погледајте ПЕТ НАЈБОЉЕ ОБУЧЕНИХ дама на овогодишњој Мет Гали (ФОТО)

Погледајте најбоље обучене познате личности са црвеног тепиха Мет Гала 2022. у наставку и поново посетите пренос уживо са црвеног тепиха за све изгледе са највеће модне вечери

1651560026_pjimage---2022-05-03T084010.904.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Шта је позлаћени гламур? Од тренутка када је тема Мет Гала 2022. објављена, људи су покушавали да открију њено значење. Некима ова фраза подсећа на Њујорк Едит Вартон; други сматрају да подсећа на улични изглед раних 2000-их. С обзиром на простор за тумачење, гости на вечерашњој церемонији могли су сами да зацртају свој курс. Учинили су то радосно, облачећи се у прилагођену дизајнерску одећу и архивске комаде.

Прочитајте још: ЛЕПА ГЛУМИЦА СЕ ОБЛАЧИ КАКО ХОЋЕ: "Када сам напунила 50, купила сам чизме до бутина, нећу да се повлачим" (ФОТО)

Као и увек, црвени тепих је био испуњен дугим возовима , огромним драгуљима и екстровертима који су желели да оставе свој траг. Велики број погледа који привлаче пажњу значио је да је одступање од норме , једини начин да се истински истакне.

Дакота Џонсон понела је креацију Алесандра Микелеа, али шљокичасти костим са ресама који је дизајнер направио за њено појављивање деловао је свеже. Исто тако, слојеви Марни одела Ерике Баду са перлама — плус висок шешир — били су спектакуларан обрт на омиљеној силуети звезде.

 

Одрживост је била у центру пажње, са више познатих личности које су одлучиле да носе винтиџ. Свака од муза Луј Витона - Хојон Јунг, Ема Стоун и Синтија Ериво - стигле су на тепих носећи комад из архиве бренда дизајниран да одговара њиховим укусима. Адут Акеч је отишла још даље тако што је одабрала смарагдно зелену Кристијан Лакроа хаљину и носила је са разметљивошћу супермодела.

 

Поновни преглед ових изгледа старе школе показао је колико је рад дизајнера као што су Лакроа и Гескиер напредан, али највећи архивски удар те ноћи припао је Ким Кардашијан . Неколико тренутака пре него што је требало да се заврши тепих, ријалити звезда се појавила у хаљини Џин Луиса коју је Мерилин Монро носила 1962. године. Час историје са модерним жаром привео је крају једно вече богато догађајима. 

Прочитајте још: СКУП ДЕТАЉ ЈЕ ЊЕНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Погледајте Викторијину огрлицу од 2 милиона евра коју је носила на венчању сина (ФОТО) 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas