Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Покупила награде и заблистала у златном комбинезону: Тејлор Свифт у све бољим модним издањима (ФОТО)

Америчке музичке награде уручене су синоћ у Лос Анђелесу, а звезда вечери била је певачица Тејлор Свифт.

1669020524_profimedia-0738967975.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Тејлор је однела невероватних шест награда, толико да их је једва држала у рукама. За овако важно вече, вече у коме је била у центру дешавања, певачица је одабрала идеалан стајлинг. Сијала је у златном комбинезону без леђа и са истакнутим деколтеом.

Прочитајте још: УПАДЉИВИМ ИЗГЛЕДОМ ПРИВУКЛА ПАЖЊУ У КАТАРУ: Одевена у бојама заставе, егзотична жена оставила је велики утисак првог дана на Мундијалу ( ФОТО)

Након бројних експериментисања са фризуром у протеклих неколико година, Тејлор се вратила оној по којој ју је публика годинама препознавала. Пустила је локне да једноставно падају, а многи би се сложили да јој ово најлепше стоји. Такође ту је и црвени кармин коме је годинама одана.

Певачица се након уручивања награда обратила публици, ни сама неверујући шта је постигла:

- Вау. Овај албум је поново снимљен албум и не могу да вам кажем колико ми значе моји преснимљени албуми, али никада нисам очекивао нити претпостављао да ц́е вам они нешто значити. Не могу довољно да вам захвалим што волите овај албуму на који сам тако поносан - рекла је искрено Тејлор, преноси Даилy Маил.

Тејлор је осовјила награде за најбољи кантри албум, музички видео, уметника године, омиљеног поп извођача и омиљеног кантри извођача. До сада је освојила невероватних 40 АМА награда у својој каријери.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas