Oglas
· · Komentari: 0

UPADLJIVIM IZGLEDOM PRIVUKLA PAŽNJU U KATARU: Odevena u bojama zastave, egzotična žena ostavila je veliki utisak prvog dana na Mundijalu ( FOTO)

Da ni ženski rod ništa manje ne uživa u Svetskom prvenstvu u Kataru, dokazuju slike lepotica sa tribina

1669019042_profimedia-0738883712-naslovna-qatar.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Mundijal u Kataru je tek počeo, a jedna od prvih slika koja se pojavila u medijima je slika žene sa tribina.
Egzotična lepotica, odevena u bojama katarske zastave, uslikana dok sedi na tribinama obišla je svet.

Foto:Profimedia

Pre nego što je počela ceremonija otvaranja prvenstva, a zatim i utakmica izmedju domaćina i Ekvadora, dama sa slike bila je u prvom planu.

Foto:Profimedia

Postoji predrasuda da fudbal više vole muškarci, medjutim dame koje se pojavljuju na tribinama, dokazuju da to možda nije tačno.
Mnoge pripadnice nežnijeg roda, vole da posećuju utakmice i prvenstva i na taj način bodre za svoju zemlju.

Foto:Profimedia

Ponekad su toliko kreativne i lepe, da privlače pažnju javnosti više od onoga što se dešava na terenu.
Pogledajte i sami kako su žene navijale prvog dana Svetskog prvenstva u Kataru.

Foto:Profimedia

Mogao bi to biti i izbor za Mis Mundijala.

Pročitajte još: KRALJICA diplomatskog oblačenja: KEJT MIDLTON voli da ponovi omiljene komade garderobe, a ne boji se ni umereno PROZIRNOG (FOTO)

Foto:Profimedia

Žene iz Katara izgleda da veoma vole fudbal, kao i da naprave pokoji selfi.

Foto:Profimedia

Poznato je da dame sa Bliskog istoka jako vode računa o nezi i šminki, a to dokazuje i lepotica u bordom, koja je velikim crnim naočarima delimično sakrila svoje lepo lice, a neke dame su samo pokazale oči.

Pročitajte još: Oženio se Nikola Rađen: Milica blistala u klasici, a vetepolista ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Foto: Profiemedia

 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas