Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прошетала у најлепшој хаљини на Канском фестивалу: Сва пажња била је усмерена на Ел Фенинг (ФОТО)

Креација која је одушевила све модне критичаре

1684325138_profimedia-0776430195.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

У Кану је синоћ свечано отворен 76. Кански фестивал, а главна звезда прве вечери био је легендарни глумац Мајкл Даглас, ком је уручена почасна Златна палма.

Фестивал је почео премијером филма "Јеанне ду Баррy", у ком играју Џони Деп и Маивен, која потписује и режију, сценарио и продукцију, а у трци за Златну палму наћи ће се 21 остварење.

Прва овогодишња канска премијера окупила је велики број познатих личности, а међу најзапаженијима је била глумица Ел Фенинг, која готово да не пропушта ниједно издање чувеног фестивала.

Млада филмска звезда, позната по томе што у свакој прилици буде најзапаженија на црвеном тепиху, овог пута је прошетала у бајковитој креацији коју потписује модна кућа Алеxандер МцQуеен.

Фото: Профимедиа

Реч је о комаду који је инспирисан тоалетом Тхе Орцхид Дресс, приказаном на представљању колекције овог бренда за јесен и зиму 2023.

На писти је овај модел носила манекенка Адут Акеч, а тада је изгледао прилично футуристички.

Раскошни корсет је посебно за Ел помало сведен и уместо дугих реса пришивена је величанствена сукња кремасте бледорозе боје, са елегантним шлепом, савршеним за за Кроазету.

Нестварна кремасто-сребрна креација употпуњена је сићушним кристалима који је чине још магичнијом, а Ел је уз све понела скупоцени накит, док је косу подигла у једноставну пунђу.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas