· · Komentari: 0

Prošetala u najlepšoj haljini na Kanskom festivalu: Sva pažnja bila je usmerena na El Fening (FOTO)

Kreacija koja je oduševila sve modne kritičare

1684325138_profimedia-0776430195.jpg
foto: Profimedia

U Kanu je sinoć svečano otvoren 76. Kanski festival, a glavna zvezda prve večeri bio je legendarni glumac Majkl Daglas, kom je uručena počasna Zlatna palma.

Festival je počeo premijerom filma "Jeanne du Barry", u kom igraju Džoni Dep i Maiven, koja potpisuje i režiju, scenario i produkciju, a u trci za Zlatnu palmu naći će se 21 ostvarenje.

Prva ovogodišnja kanska premijera okupila je veliki broj poznatih ličnosti, a među najzapaženijima je bila glumica El Fening, koja gotovo da ne propušta nijedno izdanje čuvenog festivala.

Mlada filmska zvezda, poznata po tome što u svakoj prilici bude najzapaženija na crvenom tepihu, ovog puta je prošetala u bajkovitoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen.

Foto: Profimedia

Reč je o komadu koji je inspirisan toaletom The Orchid Dress, prikazanom na predstavljanju kolekcije ovog brenda za jesen i zimu 2023.

Na pisti je ovaj model nosila manekenka Adut Akeč, a tada je izgledao prilično futuristički.

Raskošni korset je posebno za El pomalo sveden i umesto dugih resa prišivena je veličanstvena suknja kremaste bledoroze boje, sa elegantnim šlepom, savršenim za za Kroazetu.

Nestvarna kremasto-srebrna kreacija upotpunjena je sićušnim kristalima koji je čine još magičnijom, a El je uz sve ponela skupoceni nakit, dok je kosu podigla u jednostavnu punđu.