Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВА ДАМА КАТАРА: Једна од најбоље обучених ЖЕНА НА СВЕТУ, НЕ НОСИ превисоке штикле из ОВОГ разлога! (ФОТО)

Моза Бин Насер, својом отменом појавом опчинила је све у Дохи

1669190473_profimedia-0227833132-Moza-3.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Осим што је веома образована, Моза Бинт Насер, жена катарског Шеика Хамада бин Калифе Ал Тханија, права је краљица стила. Она је једна од три жене Шеика Хамада, и важи за једну од најлепших жена свих емиратских шеика.

Има 63 године, мајка је седморо деце и друга супруга некадашњег катарског емирата. 

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Екстравагантна краљица Летиција: Обукла моћно одело, сви гледају у сако и ципеле (ФОТО)

Осим што има низ међународних позиција, на челу је једне велике фондације, и ангажована је у политици. Међутим, пажњу приликом свих јавних појављивања, највише привлаче њени стајлинзи. Тако је било и на отварању Светског првенства у Катару.

Фото: Инстаграм/ фасхион_трендс_типсс

Поред мараме која је карактеристична за жене из арапског света, Моза је носила дугачку бордо хаљину, која прати линију тела. Преко ње је имала огртач браон боје, са ефектним детаљем на рамену- светлуцавим брошем у облику крила. Моза је уз овај елегантни стајлинг упарила кожне салонке, и кожну торбу. Када је шминка у питању, кармин загасито лила боје допринео је томе да Моза још једном оправда титулу стилске иконе.

Прочитајте још: ЕМОТИВНА ПОРУКА ЗА ЕЛТОНА ЏОНА: 'Хвала што си био пријатељ мојој мајци, као и нашој деци', поручују принц Хари и Меган Маркл (ВИДЕО)

Фото: Профимедиа

Колико помера границе моде у арапском свету, доказује званична потврда 2015.године, када је примљена у Међународну кућу најбоље обучених жена на свету. 
Иначе, Моза важи за образовану жену која се противи полигамији и насиљу у породици.Носилац је почасних доктората са реномираних универзитета. Удала се када је имала 18година, док је била студент на Катарском универзитету, на коме је касније дипломирала социологију. Поставши шеикова друга жена, уједно је постала и прва дама Катара.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Кејт Мидлтон први пут у званичној улози ПРИНЦЕЗЕ ОД ВЕЛСА: Гламурознија него икада, а у коси Дајанина тијара (ФОТО)

Шеик Хамад подржава супругу у сферама, толико да ма разним догађајима могу да се виде у усклађеним комбинацијама.
Познато је да Мози користи симпатичну опаску, а то је да никада неће обући штикле толико високе, да не би била виша од мужа и увредила га.

Фото: Профимедиа

Како каже, то је зато што га беизмерно поштује.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas