· · Коментари: 0

Први пут у јавности откад су објавили НАЈЛЕПШЕ ВЕСТИ: Анђела Јовановић и Михаил Дудаш модним издањем одушевили Београд

Ипак, најлепши аксесоар јесу њихови широки осмеси

1685431488_teatar_premijera_29052023_0093-ATA-Andjelka-Jovanovic-sa-deckom.JPG
Фото: АТА

Пре две недеље смо писали о најлепшим вестима које долазе из дома познате младе глумице и спортисте.

Анђела Јовановић, ћерка познатих глумаца Драгана Јовановића и Бранке Пујић и Михаил Дудаш стаће ускоро на луди камен. Славље ће се одржати половином јуна, а најлепше вести је за Блиц потврдила и млада глумица:

- Тачно је да се удајем, али сам тужна што је то неко мени близак открио, јер сам желела да то сачувам од очију јавности. Хвала на лепим жељама, али о приватном животу не желим да причам - рекла је Анђела.

Њих двоје су се вечерас појавили заједно у јавности први пут откад су објављене најлепше вести, да су решили да своју љубав крунишу браком. 

Анђела и Михаил су виђени на премијери представе “Између два Месеца”. која је одржана у Театру на Брду. Срећни и широких осмеха, Анђела и Михаил су одушевили све присутне, а није нам промакло ни да су дошли модно усклађени.

Можда не бојама, али обоје су одлучили да ће њиховим вечерашњим комбинацијама доминирати тексас материјал.

Фото: АТА

Тако је Анђела обукла фармерице са широким ногавицама од тамном тексаса, а горњи део је чинила веома необична кошуља или туника са упечатљивим принтом и алкама на крајевима.

Глумица је одевни стајлинг заокружила чизмама, а определила се за опуштену фризуру и благе таласе, као и за природни мејкап.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.