Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
серија

Сара Џесика Паркер у бајковитој хаљини на премијери: Стиже НОВА СЕЗОНА КУЛТНЕ СЕРИЈЕ, након 18 година (ФОТО)

Сара Џесика Паркер у улози Кери Бредшо се враћа.

1639043854_profimedia-0647058507.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Дуго чекамо наставак серије "Секс и град", а изгледа да је време када ћемо поново да се сусретнемо са култном серијом дошло. Синоћ је у Њујорку постављен црвени тепих за премијеру "И само тако" (Анд Јуст Лике Тхат), а све очи биле су упрте у главну јунакињу, глумицу Сару Џесику Паркер.

Стиже наставак "Секс и град"

Популарна Кери појавила се са сином Џејмсом(19) и супругом Метју Бродериком. Пар такође има  близнакиње Мерион и Табиту (12), које нису присуствовале догађају.

Прочитајте још: Џенифер Лопез сва у тексасу са Беном на кошаркашкој утакмици: Глумац је не испушта (ФОТО)

Сара је освојила црвени тепих у бајковитој хаљини од тила коју потписује Осцар де Ла Рента. У сличним хаљинама могли смо да је видимо током серије, а сада изгледа пођеднако невероватно. Косу је подигла у пунђу и нагласила очи по узору на Кери.

Фото: профимедиа

Нова сезона прати Кери, Миранду и Шарлот како се крећу новим животним путевима у 50-им. Видећемо шта се то променило када смо их оставили почетком 2000-их година.

- Мислим да смо Синтија, Кристин и ја узбуђене због времена које је прошло. Знате, ко су оне сада на овом свету? Да ли су се прилагодиле? Коју су улогу одиграле? Где су као жене, као пријатељи и како се сналазе? - рекла је Сара.

На премијери видимо и чувеног Зверку, коме је лик дао глумац Крис Нот. Дакле, видећемо шта се то дешавало са њиховом љубавном причом у наставку.

Фото: профимедиа

Остаје нам да се стрпимо још мало и утонемо у нове епизоде непревазиђене серије.

Фото: профимедиа

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas