Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

СВИ ГЛЕДАЛИ У ЊУ У ДОХИ: Госпођа Брижит Макрон, на висини задатка! (ФОТО)

Прва дама Француске воли одела

1671453905_profimedia-0745363466-Brozit-i-Makron-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Супруга француског председника Емануела Макрона, као магнет привлачи пажњу јавности, као што је некада привукла и самог Емануела, који је читаве 24 године млађи од ње.
Пар се упознао када је Брижит имала 40 година, и предавала у средњој школи, коју је Емануел похађао. Он је тада имао 15, и био је у истом разреду као и њена ћерка Лауренс!
Она је пре тога већ имала већ један брак, али се развела 2006.године, како би се већ наредне удала за Макрона. Да би помогла свом супругу у његовој политичкој каријери, прекинула је своју - наставнице књижевности, и од тада га прати у стопу на свим битнијим дешавањима.

Прочитајте још: Љубавна прича Антонеле и легендарног Лионела Месија: Упознали се као деца и остали заједно до данас (ФОТО)

Изгледа да у овом браку љубав цвета, па разлика у годинама не представља никакав проблем. Брижит Макрон (69) у недељу је допутовала у Катар, како би пружила подршку репрезентацији у синоћном мечу, па се на сликама види колико је свом супругу недостајала, јер он не престаје да је грли и љуби.

Брижит је меч пратила заједно са супругом Емануелом Макроном (44) у ВИП ложи, а изгледала је врло елегантно
и отмено у монохроматском аутфиту. Она је на себи носила бели сако и цигарет панталоне, као и кошуљу са везивањем у пределу оковратника. На ногама је имала беле салонке, а косу је стилизовалана свој уобичајени начин. Педседник Француске, жустро је бодрио своју националну репрезентацију.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Синиша Михајловић ћерку назвао по СВОЈОЈ МАЈЦИ, а сину дао име по НАЈБОЉЕМ ПРИЈАТЕЉУ, који му се реванширао ИСТОМ МЕРОМ

Госпођа Макрон се пре саме утакмице прошетала Дохом, а и том приликом је изабрала одело плаве боје. Ово одело је нешто лежернијег кроја, а употпунила га је белом кошуљом и спортским патикама, те луксузним наочарима за сунце, па ова 69-годишњакиња делује веома младалачки. 

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas