· · Коментари: 0

Сви су очекивали много више од ње: Меланија се на венчању ћерке Доналда Трампа појавила у необичној комбинацији (ФОТО)

Да ли је комбинација за церемонију била прикладна?

1668352526_mell.jpg
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот меланиатрумпwорлд

У суботу се Тифани Трамп, млађа ћерка Доналда Трампа, удала за 25-годишњег милијардера Мајкла Булоса, а том приликом читава породица присуствовала је раскошној церемонији на имању Мар-а-Лаго.

Наравно, ту је била и Меланија, а ово је једна од ретких ситуација да је била на истом месту као и Трампова бивша супруга и Тифанина мајка - Марла Мејплес.

Њих две су се чак заједно фотографисале на пробној вечери за младенце у петак увече, на којој су носиле чак и сличан модел хаљина.

Меланија је тада блитала у златној хаљини на једно раме - био је то савршен модни избор, па су многи очекивали још ефектнију и помпезнију креацију за сам дан венчања.

Прочитајте још: У црном од главе до пете: Припијени одевни комади и смео аутфит Јелисавете Орашанин изазвали лавину реакција (ФОТО)

Међутим, лепа Словенка изненадила је јавност избором хаљине за свадбену церемонију и била је можда и најједноставније обучена званица. Она је изабрала дугачку плисирану хаљину у крем боји и на танке бретеле, а употпунила ју је кожним каишем у карамел боји око струка и салонкама у боји коже са високим потпетицама.

Меланија је до те мере инсистирала на сведености овог пута, да није носила чак ни накит, а остала је верна својој препозналтјивој фризури - лежерним таласима прошараним плавим праменовима.

Прочитајте још: Краљица Летиција у "малој, црној хаљини": Блистала на додели награда у смелом издању (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.