Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Због ДРОГЕ и лекова није могла ни да говори! Отац је Бритни Спирс све време СНИМАО!

Пошто је успела да се ослободи очевог старатељства Бритни Спирс открила како је живела у заточеништву.

1632895708_BritniSpirs.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Од када је успела да се ослободи очевог старатељства медији посматрају сваки корак Бритни Спирс. Сваког дана може се видети нови документарац о њеном животу.

Прочитајте још: Били су СЕКС СИМБОЛИ: Они су упропастили себи живот пластичним операцијама! (ФОТО)

Психијатри су шокирани количином лекова

Присихијатар др Чарлс Софи је у интервјуу испричао да га је пре неких десет месеци посетио неко из тима Бритни Спирс и питао да процени њену терапију.

Она није могла разговетно да говори!

Доктор каже да је прегледао листинг лекова које добија и да је био шокиран количином таблеа. Наиме, Софи каже да је количина лека за смирење ТМЗ који је добијала толико велика да ке сигуран да није могла да прича разговетно.

Бритни Спирс (39) су лечили многи доктори и непрестано, годинама је била под терапијом.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је пронашла један комад гардеробе који носи целе јесени (ФОТО)

Документарци о мени нису тачни

- Ово је стварно лудо људи. Погледала сам последњи документарац о мени и многе ствари нису тачне - објавила је Бритни Спирс на Инстаграму.

Ево вам слике!
Бритни је објавила лични фото пројекат "Ружа" у којем су објављене њене најновије фотографије.

Она је најавила да ће покушати да направи отклон од медија.

- Уосталом, све је то прошлост! - рекла је Бритни.

Бритни Спирс су тајно снимали!

Алекс Власов је у последњем документарцу објавио да су Бритни Спирс тајно снимали. Он је бивши запослени у обезбеђењу "Црна кутија" и тврди да је ова компанија имала приступ свему што је радила певачица. Они су читали њене поруке на мобилном, прислушкивали телефонске разговоре, проверавали имејлове и имали бубице, чак, и у купатилу!

Црна кутија је прислушкивала и снимала Брини.

Прочитајте још: Како, заиста, изгледа Џоан Колинс (88)? Објављена РЕТКА фотографија глумице без перике (ФОТО)

Три дана је била обезнањена

Алекс је изјавио да је његов посао био да дешифрује поруке које је певачица слала. Он је то давао њеном оцу Џејмију Спирсу у присуству шефа за којег је радио.

Овај документарац прича о обезбеђивању и контролисању певачице којег је судија све време био свестан!

Читали су све њене поруке и меилове.

Алекс је сада под озбиљном истрагом за тајно снимање и контролисање Бритни и могуће је да заврши у затвору.

Прочитајте још: Шок на додели Еми награда: Меган Маркл ИСМЕЈАНА и понижена!

У међувремену "Netflix" је објавио документарац "Britney Vs Spears" у којем бивши дечно звезде Аднан Галиб тврди да је певачица једном била три дана била обезнањена од дроге, односно лекова које су јој давали.

Отац је контролисао све одлуке

Бритни Спирс има двојицу синова и од 2008. године је живела под старатељством оца . Отац Џејми је контролисао све њене одлуке, од финансијских до медицинских и, уствари, он их је доносио.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Оцу је суд одузео старатељство после кампање "Ослободите Бритни". 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas