Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Како, заиста, изгледа Џоан Колинс (88)? Објављена РЕТКА фотографија глумице без перике (ФОТО)

Чувена Алексис се у јавности увек појављивала гламурозна, нашминкана, скупо обучена и са периком.

1632835316_Dzoan-Kolins-EPA-skracena.png
Фото: ЕПА
Oglas

Џоан Колинс је имала само неколико добрих улога у животу, али и само једна - улога Алексис из "Династије", била јој је довољна да стекне светску славу. Џоан Колинс има 88. година и никада је нико није видео ненашминкану или без перике.

Прочитајте још: ИДЕАЛНЕ И ЗА ЈЕСЕН: Овог лета су се највише носиле МУЛЕ! Креатори су понудили и своје НАЈБОЉЕ верзије (ФОТО)

Џоан Колинс је краљица стила

Управо због тога је праву сензацију изазвала фотографија глумице са најмлађом ћерком Кети. Обожаваоци су одушевљени, јер сада први пут виде глумицу онаквом каква заиста јесте.

Џоан је увек савршено обучена.

Џоан Колинс је са ћерком Кети снимљена на изласку из ресторана "Челзи Гарден" који изгледа попут бајке, јер је препун зеленила и цвећа. Иако делује да их је сликао папарацо, глумица и ћерка позирају.

Џоан Колинс је и овог пута била савршено обучена: носила је беле панталоне са блузом на беле и плаве цветове, са фантастичним блејзером који је употпунио њен изглед. За то време ћерка Кети је носила црну кожну јакну коју је упарила са фармеркама.

Прочитајте још: Меган у Њујорку имала ТРИ модна промашаја и добила нови НАДИМАК: Сви гледају у наруквице и смеју се! (ФОТО)

Кети је преживела језиву несрећу

Џоан Колинс је веома блиска са најмлађом ћерком, јер када је имала само осам година Кети замало није погинула у језивој саобраћајној несрећи. Кети је провела 47 дана у коми и имала је страшне повреде главе, а доктори су били убеђени да неће преживети.

- Знам да сам веома, веома срећна особа.Повреде су биле толико тешке да сам заборавила све што се дешавало пре осме године - рекла је Кети.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Џоан Колинс и њен тадашњи супруг Рон Кас, Кетин отац, провели су недеље у интензивној нези у западном Лондону.

Прочитајте још: Били су СЕКС СИМБОЛИ: Они су упропастили себи живот пластичним операцијама! (ФОТО)

Џоан Колинс због тога сматра да је благословена.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas