Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАХ

Том Круз апартман претворио у тврђаву и инсталирао 100 камера! (ФОТО)

Глумац је стан потпуно реновирао попут бункера, а у зграду су се доселиле и његове сестре.

1614873595_tom.PNG
Фото: Instagram/ screenshot tomdailycruise
Oglas

Том Круз се толико плаши короне да је инсталирао 100 камера око стана на Флориди. Ради се о пентхаусу који се простире на два последња спрата који је глумац купио октобра 2018. године, а уселио се тек сада, после обимног реновирања.

Прочитајте још: Меган Маркл јавно увредила британску краљицу (ВИДЕО)

Занимљиво је да се пентхаус налази стотинак метара од седишта Сајентолошког штаба у Клирвотеру на Флориди. Том Круз (58) је апартмане претворио у праву тврђаву!

Стан Фото: Youtube / screenshot My Travel Video
Базен, ђакузи и бар је застаклио и обложио специјалном фолијом.

Глумац филма "Немогућа мисија" има луксузни базен, ђакузи и сопствени бар на тераси. Међутим, све је то на почетку било под ведрим небом, али је глумац тражио од мајстора да му комплетно покрију кров! Прозори су облепљеним белим филмом, тако да унутрашњост уопште не може да се види.

Има 100 камера свих врста и намена!

Његов комшија Клеј Ирвин, власник оближњег бара, каже да је пратио радове од самог почетка и за британски "The Sun" је са задовољством испричао да је све покривено каменрама, а 12  налази само на улазу у зграду.

Прочитајте још: Зашто краљица Елизабета носи ЈАРКЕ БОЈЕ? Дефинитивно ништа не препушта случају

Лифт и гаража
Глумац до стана стиже приватним лифтом, а има и девет паркинг места у гаражи.

- Инсталирао је CCTV, детекторе покрета, камере који бележе топлоту тела, инфрацрвене камере, али и оне које јављају да се исто лице појавило два пута - истиче Ирвин.

Уселио се тек у децембру

Пентхаус је годинама био празан, све до Божића, када су монтиране камере и глумац се уселио. Ирвин је данима на Фејсбук профилу уживо преносио монтирање камера и усељавање глумца. Крузов представник за медије и Сајентолошка црква су тражили да све снимке обрише.

- Стан изгледа грозно, као тврђава, потпуно је блокирао поглед и окружио се камерама на улазу, у гаражи, на крову, има их стотину и када човек пролази само га прате - истиче Ирвин.

Прочитајте још: Па ни у сну вам не би пало на памет! Познате личности које су у СРОДСТВУ!

Зграду, у којој Круз има пентхаус, изградио је богати мексички инвеститор Мојсије Агами који је и један од најважнијих чланова Сајентолошке цркве.

Тајни стан и корона
На другом спрату глумац има још један стан у којем се налази симуалтор летења и малу теретану. Док су трајали радови, мајсторима је речено да ако један добије корону - сви добијају отказ!

- Видим сенке у његовом стану, али гаража се до сада отворила само неколико пута - каже Ирвин.

Зграду је подигао најбогатији сајентолог!

Том Круз има и три сестре Мериен Хенри, Лиен Ђилот и Кас Капацорио, а све три су се уселиле у зграду са њим. Свака живи на једном спрату, тако да су му сада комшинице.

Прочитајте још: Меган оптужили за злостављање особља, она тврди: Желе да скрену пажњу са интервјуа

Круз је купио и два стана на другом и трећем спрату на име свог менаџера Ненси Чепмен, а сви верују да ће их добити усвојена деца Конор и Изабела.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas