Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Блиски рођаци

Па ни у сну вам не би пало на памет! Познате личности које су у СРОДСТВУ!

Џон Деп и краљица Елизабета деле исту крв и њихов заједнички предак је Едвард ИИИ, који је умро 1377. године

1614251259_154015130_158155406120285_5478241515381636231_n.jpg
Фото: YоутубеПринтсцреен/ Осцарс
Oglas

Неки од њих се баве истим послом, а за неке не бисте поверовали да су икада прошли истом улицом, колико су различити. Али, они су сви заправо рођаци, неки даљи, а неки јако блисти.

Краљица Елизабета ИИ и Џон Деп

Једно од ово двоје је при крају јако дуге каријете, има компликоване односе у породици, и посебно воли пастелне нијансе. Али, довољно о Џонију Депу (50). Краљица Елизабета ИИ (87) и популарни глумац ни по чему не личе, али заиста деле исту крв. Међутим, њихово сродство је јако далеко, и потиче још од Едварда ИИИ, који је умро 1377. године. Та родбинска веза је јако компликована и дугачка, али доказује да су Едвард ИИИ и Едвард Маказоруки у сродству.

Војвоткиња Камила и Мадона

Ове две плавуше потичу из исте фамилије, која је била једна од најмоћнијих у Канади у 17. веку. Њих две, осим боје косе и по којег гена, немају много тога заједничког. Камила (66) ужива у зрелим годинама и живи мирним животом. С друге стране, Мадона (55) никако не може да се помири с тиме колико година има, па увек поред себе има много млађег мушкарца. Иначе, исраживачи који су открили ову повезаност, открили су и да је певачица Селин Дион, такође, изданак ове богате породице.

Брук Шилдс и Глен Клоус

Изгледа да неке породице имају срећу и лепоту уписану у ДНК. Ове две познате глумице прилично су близак род, па је Глен (66) чак и инспирисала лепу Брук (48) да постане глумица.

Барак Обама и Бред Пит

Преци најмоћнијег човека Америке стигли су на све стране - од Кеније до Ирске. Међутим, ова повезаност није ишла тако далеко од куће. Бред Пит и Барак Обама деле истог рођака из Вирџиније, Едвина Хикмана, који је умро 1769. године. Међутим, један од најпознатијих глумаца Холивуда има још веза са Белом кућом. Наиме, његова изабраница, Анђелина Џоли, у роду је (додуше, девето колено) са бившом првом дамом, Хилари Клинтон.

Кејт Мидлтон и Гај Ричи

Војвоткиња од Кембриџа и познати режисер у сродству су преко заједничког рођака из 18. века. Гај (45) је присуствовао краљевком венчању 2011. године, али не због родбинских веза, већ због пријатељства са принцом Вилијамом.

Џастин Бибер и Селин Дион

Ко би рекао да је позната певачица, која нас годинама одушевљава најлепшим љубавним песмама, у сродству са миљеником девојчица, недавно ухапшеним Бибером (19). Селин Дион (45) и њен доста млађи колега и рођак, деле исте предке из 17 века. Осим тога, међутим, ово двоје немају ништа више заједничко.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas