· · Komentari: 0
STRAH

Tom Kruz apartman pretvorio u tvrđavu i instalirao 100 kamera! (FOTO)

Glumac je stan potpuno renovirao poput bunkera, a u zgradu su se doselile i njegove sestre.

1614873595_tom.PNG
Foto: Instagram/ screenshot tomdailycruise

Tom Kruz se toliko plaši korone da je instalirao 100 kamera oko stana na Floridi. Radi se o penthausu koji se prostire na dva poslednja sprata koji je glumac kupio oktobra 2018. godine, a uselio se tek sada, posle obimnog renoviranja.

Pročitajte još: Megan Markl javno uvredila britansku kraljicu (VIDEO)

Zanimljivo je da se penthaus nalazi stotinak metara od sedišta Sajentološkog štaba u Klirvoteru na Floridi. Tom Kruz (58) je apartmane pretvorio u pravu tvrđavu!

Stan Foto: Youtube / screenshot My Travel Video
Bazen, đakuzi i bar je zastaklio i obložio specijalnom folijom.

Glumac filma "Nemoguća misija" ima luksuzni bazen, đakuzi i sopstveni bar na terasi. Međutim, sve je to na početku bilo pod vedrim nebom, ali je glumac tražio od majstora da mu kompletno pokriju krov! Prozori su oblepljenim belim filmom, tako da unutrašnjost uopšte ne može da se vidi.

Ima 100 kamera svih vrsta i namena!

NJegov komšija Klej Irvin, vlasnik obližnjeg bara, kaže da je pratio radove od samog početka i za britanski "The Sun" je sa zadovoljstvom ispričao da je sve pokriveno kamenrama, a 12  nalazi samo na ulazu u zgradu.

Pročitajte još: Zašto kraljica Elizabeta nosi JARKE BOJE? Definitivno ništa ne prepušta slučaju

Lift i garaža
Glumac do stana stiže privatnim liftom, a ima i devet parking mesta u garaži.

- Instalirao je CCTV, detektore pokreta, kamere koji beleže toplotu tela, infracrvene kamere, ali i one koje javljaju da se isto lice pojavilo dva puta - ističe Irvin.

Uselio se tek u decembru

Penthaus je godinama bio prazan, sve do Božića, kada su montirane kamere i glumac se uselio. Irvin je danima na Fejsbuk profilu uživo prenosio montiranje kamera i useljavanje glumca. Kruzov predstavnik za medije i Sajentološka crkva su tražili da sve snimke obriše.

- Stan izgleda grozno, kao tvrđava, potpuno je blokirao pogled i okružio se kamerama na ulazu, u garaži, na krovu, ima ih stotinu i kada čovek prolazi samo ga prate - ističe Irvin.

Pročitajte još: Pa ni u snu vam ne bi palo na pamet! Poznate ličnosti koje su u SRODSTVU!

Zgradu, u kojoj Kruz ima penthaus, izgradio je bogati meksički investitor Mojsije Agami koji je i jedan od najvažnijih članova Sajentološke crkve.

Tajni stan i korona
Na drugom spratu glumac ima još jedan stan u kojem se nalazi simualtor letenja i malu teretanu. Dok su trajali radovi, majstorima je rečeno da ako jedan dobije koronu - svi dobijaju otkaz!

- Vidim senke u njegovom stanu, ali garaža se do sada otvorila samo nekoliko puta - kaže Irvin.

Zgradu je podigao najbogatiji sajentolog!

Tom Kruz ima i tri sestre Merien Henri, Lien Đilot i Kas Kapacorio, a sve tri su se uselile u zgradu sa njim. Svaka živi na jednom spratu, tako da su mu sada komšinice.

Pročitajte još: Megan optužili za zlostavljanje osoblja, ona tvrdi: Žele da skrenu pažnju sa intervjua

Kruz je kupio i dva stana na drugom i trećem spratu na ime svog menadžera Nensi Čepmen, a svi veruju da će ih dobiti usvojena deca Konor i Izabela.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.