Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У НЕОН ЗЕЛЕНОЈ ОД ГЛАВЕ ДО ПЕТЕ: Црвенокоса Џесика Честејн спојила неспојиво, и изгледа фантастично (ФОТО)

Иако је јака нијанса, немојте се осец́ати ограничено када је у питању стилизовање

1686573448_Dzesika-Cestajn-NASLOVNA.png
Пхото: Профимедиа
Oglas

Џесика Честејн донела је нешто сасвим другачије, али у духу пролећа на црвени тепих поводом овогодишње доделе награда "Драма Деск Аwардс" у Њујорку у уторак.

Она се појавила у јарко зеленом оделу, такозване боје лимете или чувеног неон зеленог маркера, са којим се неретко упоређује ова боја. Носила је и корсет идентичне боје, који је благо нагласио деколте, а стегао и истакао струк, чему је још допринео широки ретко каиш. Сако је нешто дужи, а панталоне су праве звонцаре - тотално у стилу седамдесетих.

Као контраст овој боји, Џесика је стилизовала своју препознатљиву црвену косу у благе таласе.

Фото: Инстаграм принтсцреен/абоутхероффициал

Једна од најсвежијих боја која ц́е ове године оставити траг на писти јесте дефинитивно зелена боја лимете. Ова живахна боја постала је омиљена међу дизајнерима и људима који прате моду, јер додаје дашак разигране смелости сваком комаду. Зелена лимета може се нац́и у различитим стиловима - од уличне одец́е до високе моде. Ова нијанса се може уочити у свему, од удобних дуксева до елегантних хаљина, па чак до модних додатака. То је свестрана боја која се може носити горе или доле, што је чини савршеном за сваку прилику.

Зелена лимета се такође користи на јединствене и неочекиване начине у текстурираним тканинама и смелим принтовима. Дизајнери експериментишу са различитим тканинама и стиловима како би створили истакнуте комаде који ц́е сигурно привући пажњу.

Фото: Профимедиа

Без обзира на то да ли желите да оставите утисак или само да додате шаре у своју гардеробу, зелена лимета је боја за вас. Упарите је са неутралним тоновима за суптилан додир или употпуните ансамбл од главе до пете баш као Џесика. Могуц́ности су бескрајне, а овај тренд ц́е сигурно додати мало полета вашој пролец́ној и летњој моди. Дакле, ако сте спремне да пригрлите забаван и живахан дух сезоне, обавезно убаците мало лимета зелене у своју гардеробу.

Не постоје правила када је у питању боја попут лимета зелене. Иако је јака нијанса, немојте се осец́ати ограничено када је у питању стилизовање.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas